WIN – Black Bananas tee: nieuwe collectie

Al vaker hebben we op Manify over het merk Black Bananas geschreven. In 2010 ging Wesley Balnikker stage lopen op Curaçao. Zijn stage had niks met mode of t-shirts te maken, maar zijn vrije tijd besteedde hij aan het ontwerpen van t-shirts designs voor andere stagiaires. Black Bananas was al snel geboren en meteen maakte hij het eerste design voor van de ‘Transformer Monkey’. Een nu aardig bekend icoon dat staat voor het merk.

Nieuwe collectie Black Bananas

Het merk bestaat nu al even en ze besloten om de Monkey extra aandacht te geven in de nieuwe collectie. Je merkt dat Black Bananas een vooruitstrevend merk is in het genre. Lange hoodies en t-shirts passen bij de stijl en gaan in harmony samen met de prints. Het is zeker de moeite waard om even op de site te kijken naar alle nieuwe ontwerpen!

WIN een Black Bananas Tee

Manify mag weer iets weggeven en we hebben gekozen voor een zelfde actie als de vorige keer. LIKE het bericht op Facebook en TAG de naam van een vriend, die je een Tee gunt, in het originele bericht! Wie in jouw omgeving zie jij wel lopen in een van de nieuwe Tee’s van Black Bananas?

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS