Speciaalbier: Proefmeesters van Proo.st wijzen je de weg

Speciaalbier is hip. Daar kunnen we niet meer om heen. De ene nieuwe mini-brouwerij na de andere schiet uit de grond en zelfs de supermarkten worden overspoeld met de hoppige delicatessen. Wanneer je ergens gespot wordt met een simpel pilsje in de hand wordt je al vrij snel gezien als simpele coma-zuiper. Een mooie ontwikkeling wat ons betreft, maar door de snelheid van de nieuwe ontwikkeling zien we door de Hop de ketel niet meer. Daarom is er nu: Proo.st.

Proefmeesters van Proo.st wijzen je de weg

Proo.st is een nieuw online concept, waarbij je speciaalbieren kunt ontdekken die geselecteerd zijn door speciale Proefmeesters. Je kiest als consument dan ook heel bewust voor één specifieke Proefmeester, van wie jij een pakket speciaalbier thuis zou willen ontvangen. Deze Proefmeesters hebben allemaal hun sporen meer dan verdiend in de speciaalbierwereld en hebben het ontdekken van nieuwe pareltjes verheven tot ware kunst. Of het nu brouwers zijn, of uitbaters van horeca-gelegdenheden en speciaalbierwinkels, stuk voor stuk mensen die in speciaalbier meer zien dan slechts een interessante hobby.

Proo.st Proefmeester Jauk hellevoort

Bestellen van pakketten speciaalbier, dat is toch niets nieuws?

Een abonnement op speciaalbier nemen is op zich niks nieuws. De manier waarop het echter gebeurt wijkt wel degelijk af van de gevestigde orde: bestaande concepten richten zich allemaal op zoveel mogelijk speciaalbieren binnen het budget. Ouderwets dozen schuiven. Proo.st speelt in op de behoefte aan guidance en gemak. Je blijft thuis op je luie stoel zitten, en ontvangt een mooie selectie speciaalbieren. Geselecteerd door iemand die er écht verstand van heeft, met per bier een omschrijving waarom de Proefmeester nou juist dit bier geselecteerd heeft. Sit back, relax & Proo.st!

Total
0
Share