Airbnb Finds: arty architectonisch kunststukje op 2130 meter

De zomer in Nederland is begonnen en dat betekent mooi weer, maar ook overvolle stranden. Soms is dit juist de perfecte gelegenheid om je spullen te pakken en er even tussenuit te gaan met een paar van je beste maten. In deze unieke en spectaculaire Airbnb midden in de natuur kun je een onvergetelijke tijd beleven zonder hordes mensen om je heen. Deze eclectische, moderne woning is gelegen in Boulder, Colorado en biedt alle ruimte en moderne luxe die je nodig hebt. 

Terug in de tijd met deze kunstzinnige villa

On top of the mountain  

Het herenhuis is ontworpen door de architect Charles Haertling, die oorspronkelijk het huis ontwierp voor de bekende kunstenaar Clotilde Barret. Met kurken vloeren, zachte tapijten en gerecyclede plastic flessen, heeft het huis een duurzaam randje gekregen. Er is geen betere plek om Colorado te ervaren dan vanuit deze kunstzinnige villa. Open de deur, stap het terras op en geniet van het spectaculaire uitzicht op de bergen en de groene bossen. Het Airbnb huis ligt op een hoogte van 2130 meter op een schilderachtige bergtop van 3 hectare aan de grens van het Roosevelt National Park. Voel je on top of the mountain wanneer je hier slaapt. 

Airbnb, <strong>Airbnb Finds:</strong> arty architectonisch kunststukje op 2130 meter

Oase aan licht en natuur in de villa

Dankzij de grote ramen die door de gehele woning te vinden zijn wordt je bijna opgeslokt door de natuur. Waar je ook loopt, vanuit elk punt is er een spectaculair uitzicht te zien. Het design van de Airbnb geeft je het gevoel alsof je terug in de tijd bent gegaan naar de jaren 70. Het oranje shag tapijt en de groene keuken geven deze woning een ouderwets en authentiek randje. Verder is deze woning voorzien van alle gemakken en het nodige vermaak, zoals een tafelvoetbaltafel. Naast dat de woning al een kunstwerk op zich is, bevinden zich in en om de woning ook een aantal andere kunstwerken. Zo vind je de meest grappige creaties aan de muren in de Airbnb, terwijl je buiten relaxt in kunstzinnige kuipstoelen. 

Laat de popcorn maar poppen

Heb je een avondje vrij? Blijf dan ook eens hangen in de Airbnb, want er is genoeg te doen. Haal de biertjes maar uit de koelkast, zet de bubbels van de jacuzzi aan en geniet een avond in het bubbelbad buiten op het terras. Ook binnen kun je een flinke avond vertoeven in de private movie room. Met een 80-inch HD-scherm en een Bose-geluidsinstallatie wordt je helemaal opgenomen in een goede film. Het enige waar je je nog druk over hoeft te maken is de smaak van de popcorn. Zoet, zout, karamel of kaas? Zet je telefoon op stil en let the movie begin!

Onweerstaanbare prijs

Bij het zien van dit spectaculaire en unieke huis zal je gelijk denken “dit wordt een rib uit mijn lijf”. Maar niet is wat het lijkt, want voor 580 euro per nacht kan je met 5 van je beste maten hier verblijven. De keuze is dan snel gemaakt! App je vrienden, pak je mooiste zwembroek erbij en reis terug in de tijd met Airbnb in deze kunstzinnige villa!

Meer info