Airbnb Finds: immense Caribische designvilla met infinity pool

Chillen op je ligbed terwijl je uitkijkt over zee met een ijskoud biertje in je hand of een potje waterpoloën met de maten in een infinity pool. Dat klinkt als een heerlijke vakantie toch? 

Deze Airbnb accommodatie is het paradijs op aarde wanneer je op zoek bent naar luxe, een top klimaat en quality time met je maten. Vanuit de accommodatie kijk je uit op de azuurblauwe en heldere zee, het parelwitte strand en de omliggende eilanden van de Turks- en Caicoseilanden. Een relatief onbekende bestemming, maar één die je zeker niet wilt missen!

Ontdek het onontdekte in Taylor Bay Beach

In deze immense villa kijk je je ogen uit. Zowel buiten als binnen waan je je in een beach vibe  en staat relaxen centraal. Besteed de dag in de infinity pool en pak een kleurtje tijdens het zonnen in de hangmat. Aan chillplekken hier geen gebrek in ieder geval, overal vind je comfortabele bedden, banken en stoelen om onderuitgezakt het uitzicht te bewonderen. Zelfs vanuit de woonkamer kan je nog van buiten genieten. De glazen deuren zijn namelijk inklapbaar, waardoor de muur verdwijnt en je vrij in en uit kan lopen. In de avond verzamel je met je vrienden rond de vuurkorf voor een lekkere borrel tijdens de zonsondergang. 

beach, <strong>Airbnb Finds:</strong> immense Caribische designvilla met infinity pool

Een omgeving waar je ‘u’ tegen zegt

Het verblijf ligt in Taylor Bay Beach op de Turks- en Caicoseilanden, vlak onder de Bahama’s. Je vindt hier parelwitte stranden en de mooiste koraalriffen. De villa ligt op een steenworp afstand van een nationaal park, waar je zeker een bezoek aan moet brengen als je er bent. Hier zijn allerlei eilanden waar je gemakkelijk met een van de kano’s (die trouwens zijn inbegrepen bij het verblijf) naartoe kan. Als je het zwembad zat bent en een duik wil nemen in de zee kan je er ook voor kiezen om naar een van de dichtstbijzijnde stranden te rijden.

beach, <strong>Airbnb Finds:</strong> immense Caribische designvilla met infinity pool

Alles wat je nodig hebt

Ben je al enthousiast om naar deze luxe accommodatie af te reizen? Deze accommodatie maakt je beste vakantiedromen waar. Je kunt er verblijven met 10 vrienden, verdeeld over 5 slaapkamers met ensuite badkamers. Zo is er daarnaast een gym voor de dagelijkse ochtend workout, een kantoor om de nodige werktaken af te maken, een pooltafel, een mediaruimte en een bubbelbad. Verder hoef je je nergens zorgen over te maken aangezien er dagelijks schoongemaakt wordt en er (tegen extra kosten) zelfs uitgebreid iemand voor jullie zal koken. 

Wanneer je graag op een brocation naar deze villa wilt zul je wel even moeten sparen. Per nacht kost het verblijf rond de €2.000,- in totaal, er is wel een minimum verblijf van 5 nachten. 

Meer info