Met de Plopr-opener plopt je biertje altijd!

Een heerlijk geluid is het. Zo’n lekkere harde plop wanneer je een fles champagne ontkurkt. Het is één van de redenen dat champagne wordt gezien als het ultieme drankje voor een speciale, feestelijke gelegenheid. Het drinken van een biertje is ook een feest, maar komt zelden met een plop. Tenzij je een ware alcoholist of bartender bent. Maar binnenkort is de plop voor iedere leek toegankelijk. Plopr heeft namelijk een speciale opener ontwikkeld die ervoor zorgt dat je biertje al-tijd plopt!

Plopr

De Plopr

Deze opener is een uitvinding van de Nederlandse Johan van der Pol. Jaren geleden zag hij hoe een vriend met zijn aansteker een flesje bier opende en dat dit voor een flinke plop zorgde. Dat kan makkelijker dacht hij, en ging aan de slag. Het resultaat is de Plopr. De opener is ontworpen voor kroonkurken en werkt daarom niet alleen bij bierflesjes; ieder koolzuurhoudend drankje met een kroonkurk kan worden geopend met een harde plop. Heb jij geen zin in een plop maar vind je het wel een toffe opener? De Plopr kan ook gewoon op de old school manier een flesje openen. Maar goed, als je kan ploppen dan plop je ook.

Kickstarter

De Plopr is nog niet op de markt. Het ontwerp staat op Kickstarter om het startkapitaal dat nodig is om in productie te gaan bij elkaar te krijgen. Wil jij deze toffe opener in je keukenla hebben liggen? Back dan het project hier.

Al moeten we hier wel aan toevoegen dat we eigenlijk vinden dat je met elk willekeurig voorwerp een biertje moet kunnen open ploppen.

Plopr2

Total
0
Share