Een ultieme bierervaring met de Durango biertrein

CREDITS: Durango

Ben je een fervent bierdrinker en ook nog eens natuurliefhebber? Dan is de Durango Brew Train de ultieme bierervaring voor jou. Nee, niet Oktoberfest maar deze biertrein, die je tijdens het bierproeven door de natuur van Colorado rijdt, is een bierervaring waar niks tegen op kan. Een vintage stoomtrein brengt je langs de mooiste landschappen terwijl je ondertussen lokaal gebrouwen biertjes proeft, variërend van IPA’s tot stouts.

Met de Durango Brew Train op bierproeverij door Colorado

 

De rit gaat door de Animas Valley in Colorado en je zult onderweg dus verschillende spectaculaire uitzichten hebben. En dat terwijl je met je vrienden bier aan het proeven bent. Tijdens de route zullen de bierbrouwers zelf ook mee gaan en jou van alles vertellen over hun eigen gebrouwen bier. Ook kun je tips krijgen voor het brouwen van je eigen goudgele vriend.

Foto: Durango

Van bier drinken krijg je honger en dus is ook hier aan gedacht. In de trein wordt voedsel in Bavaria stijl aangeboden, oftewel Duitse braadworsten, pretzels, zuurkool, aardappelsalade en… bier. Er is een live band aanwezig en verder geniet je voornamelijk van de natuur van de Cascade Canyon.

Lijkt deze zieke biertrip je iets voor jou en je vrienden, wees dan snel met inschrijven. De Durango Brew Train heeft maar twee biertrips per jaar en deze zijn altijd binnen no time uitverkocht. De prijzen variëren tussen de $116 en $180, ligt er maar net aan hoe luxe jij je bierproef-troon wilt hebben.

Total
1
Share