Bier en Boxers – Een top combinatie!

In je onderbroek een koud biertje drinken. Toch een van de meest mannelijke en fijnste dingen die je kunt doen. A-dam Underwear en de Amsterdamse bierbrouwers Two Chefs Brewing hebben de handen ineengeslagen om ons mannen nog beter in deze geneugte te voorzien. Hoe? Met één boxer met de naam Rens en twee biertjes met de naam Tropical Ralphie.

Boxershorts

De boxer is het eerste wat wij mannen s’ochtends aan doen en het laatste wat uitgaat. Helaas is dit onderdeel van de garderobe vaak toch wel een ondergewaardeerd kleding stuk en wij als team Manify vinden dit gewoon zonde. Daarnaast snappen wij natuurlijk dat het veel leuker is om een overhemd uit te kiezen die bij je sokken past, dan bij je onderbroek. Misschien waren we daarom wel zo enthousiast over de samenwerking van A-dam Underwear en Two Chefs Brewing. Bij aanschaf van het Beer & Boxer pakket kan je namelijk iets winnen: een jaar gratis boxers en biertjes!

Dus mannen, zet de puntjes op je i. Uuuuh we bedoelen op dé i, en neem voortaan die onderbroek ook mee in je outfit keuze.

Total
0
Share