Dit bier bevordert je sportprestaties!

Fitness en bier gaan over het algemeen niet goed samen. Er zitten namelijk enorm veel calorieën in. Daarnaast breekt alcohol je spiermassa af en dat wil je natuurlijk niet. Is er nou echt geen mogelijkheid om verantwoord bier te zuipen? Zonder dat je er een bierpens van krijgt en je harde werk in de sportschool voor niets is geweest.

Eerder schreven we al over protein bier. Dat leek ons wel wat, een biertje met extra eiwitten. Goed voor je spieren! Brewtain, zoals het pilsje heette, is helaas nooit op de markt verschenen. Er waren te weinig liefhebbers die het Kickstarter project steunden.

High Protein Beer

Dat project mag het dan niet gehaald hebben, maar dat betekend niet dat onze behoefte naar proteïnebier nu gestild is. Nee, sterker nog, we vonden een geheel nieuwe variant met nog meer voordelen. Maak kennis met High Protein Beer. Dit goudgele gerstenat heeft 33% minder calorieën en 85% minder koolhydraten. Het biertje bevat maar liefst 95% meer proteïne dan normaal bier. Wel 21.5 gram per 330 milliliter. Weg met die eiwitshakes!

No more Gluten

Oja, en voor de foodies onder ons. Er is enkel gebruik gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is het bier glutenvrij. De smaak schijnt dan ook even anders te zijn dan dat je gewend bent, maar het moet heel lekker zijn. Met een harsachtige hop en het extra eiwit wat hem een licht maar uniek zoetje meegeeft.

Voor zes flesjes betaal je omgerekend ongeveer 16 euro. Perfect om even lekker te ontspannen na je work-out.

Total
0
Share