Ontdek onbekende bieren met Beer in a Box!

Ontmoet de Beer. De Beer van Beerinabox.nl. Hij helpt je met je zoektocht naar fantastische nieuwe biertjes van mooie brouwerijen. Onbekende brouwerijen en bieren met een goed verhaal die niet in de supermarkt of de slijterij op de hoek verkrijgbaar zijn. En daar houden wij van!

Beer in a Box

De service van Beer in a Box gaat ver. Zo selecteren ze en proeven ze elk biertje zelf! Dat moet hard werken zijn! Elke box is natuurlijk gevuld met bier, maar er zitten ook bierkaarten bij met informatie over de bieren en de brouwerij, evenals bierviltjes proefformulieren zodat je direct aan de slag kunt. Dat kan alleen, maar samen is natuurlijk nog leuker. Daarom zijn de boxen er in verschillende grootten.

De gekozen bieren worden aangepast aan het seizoen. Dat betekent regelmatig een update van de bierbox. Wil je als eerste de vers gekozen biertjes van de Beer in huis? Dan is er een optie voor een dagelijks opzegbaar abonnement. Elke 2 maanden krijg jij een box thuis bezorgd zodat je altijd een mooi bier in huis hebt.

Conclusie? Beer in a Box is een mooi cadeau om te geven, maar zeker ook om te krijgen. Er hangt een hele luchtige en humoristische sfeer om het product dat goed aansluit bij de wensen van een bierliefhebber. Meer informatie over Beer in a Box vind je op de website, die overigens een zelfde sfeer ademt.

 

Total
0
Share