Bang & Olufsen voegt Beolit 15 toe aan de B&O PLAY-collectie

De draadloze speakers van Bang & Olufsen. We kunnen niet meer om deze strakke en vooral kekke speakers heen. We waren al weg van de BeoSound Moment in de vorm van een tablet. En nu komt Bang & Olufsen weer met een nieuwe, heerlijke en apart vormgegeven bluetooth-speakertje, de Beolit 15. Deze gadget is vormgegeven als een soort coolbox. Erg handig voor een buitenfeestje deze zomer!

Beolit 15

De Beolit 15 maakt gebruik van een True360 Sound. Dit is een techniek die ervoor zorgt dat iedereen die zich rondom het toestel bevindt, van dezelfde geluidskwaliteit kan genieten. B&O zorgt er ook deze keer voor dat je via bleutooth zorgeloos muziek kan streamen vanaf je smartphone, tablet of computer. Nog een opvallende feature van de Beolit 15 is de capaciteit van de batterij. Deze zorgt er namelijk voor dat je per oplaadbeurt zo’n 24 uur lang muziek kan luisteren. Uitstekend voor de lange zomeravonden.

Dit speakertje is al op de markt en wel in drie verschillende kleuren, Polar Blue, Natural Champagne en Shaded Rosa. En het grootste voordeel: Hij zal op het strand niet snel gestolen worden, door zijn prachtige coolbox-uiterlijk!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS