Badmode heren 2014

Als je naar buiten kijkt zul je het niet denken, maar toch.. ja echt, de zomer komt er aan! En dat moet je gelukkig stemmen. De tijd van zon, festivals, mooie vrouwen én zwemmen! Maar hoe loop je er dan bij onder die brandende zon, op die mooie festivals om de aandacht te trekken van die mooie vrouwen? Daar helpt Manify je maar al te graag bij! De winkels hangen inmiddels al vol met badmode en jaahhaaa ook mooie bikini’s voor de vrouwtjes!

Ten eerste even de vraag: In wat voor soort bikini zie jij een dame het liefst?

[socialpoll id=”2200918″]

Badmode heren zomer 2014

Wil je op tijd klaar zijn voor de zomer, haal dan alvast een aantal gave zwembroeken in huis. Of je nou die gentlemen bent die er een beetje chique uit wilt zien of de man die het hele jaar in de sportschool zit om op het strand goed voor de dag te kunnen komen, je moet toch een hip broekie hebben. Eén ding is zeker, zwembroeken die zo lang zijn dat ze over de knietjes komen: NOT DONE, behalve als je de uitstraling ‘World of Warcraft-verslaafde’ wilt hebben. Ten tweede: geen bloemetjes! Een vrolijke print kan natuurlijk, vooral als je er een mooie hipster baard op hebt staan. Maar kies dan voor een print met banaantjes, ijsjes, hartjes of wat anders dat zó fout is dat het kan.

Het is dus belangrijk dat de zwembroek aan de korte kant is en als je niet gaat voor de foute print, ga dan voor een effen kleurtje. Rood, geel, blauw, oranje (kleur van het jaar!), het kan allemaal (behalve roze). Wat ook weer kan: de speedo. Het is even wennen en het is de vraag of de vrouwtjes er nou wel of niet blij van worden, maar ze zijn volop verkrijgbaar! Kijk maar wat je er mee doet…

Dus ben slim, ben er snel bij, haal je badmode nu in huis en zorg dat je het mannetje bent op ’t strand. Hopelijk komt die zomer snel! Kunnen we ook lekker gaan barbecuen!!

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS