Tinder is er nu als family partygame op Apple TV!

Tinder is in de loop der jaren razend populair geworden. Of het nu ging om vleeskeuring of om serieuzere zaken, je kwam er niet omheen. Nu is er voortaan Tinder op Apple TV. De dating-app komt in de vorm van een heuse partygame voor het hele gezin. Veel profielen bestaan uit hopeloze clichés en hebben een aardig scala aan bijzondere foto’s. Hierop is nu een spel gebaseerd, dat daadwerkelijk nog leuk kan zijn ook.

Tinder op Apple TV

De makers willen het beoordelen van potentiële lovers promoten tot familieactiviteit. En hoe kan dat nog leuker dan in de vorm van een partygame? Het onofficiële spel is ideaal voor de komende kerstdagen. Gezellig samen na het eten foto’s bekijken, omdat je oma vindt dat het tijd wordt voor een kleinkind. Daar helpen ze dan natuurlijk graag bij. Wat hapjes en drankjes erbij en de eerste kerstdag kan niet meer stuk.

Tinderules

Bij een familiespel horen natuurlijk  regels. Die hebben we dan ook voor je samengevat. De belangrijkste regel is dat minimaal twee Tindergebruikers aanwezig zijn. Je kan het natuurlijk ook aanmaken voor het spel. Vervolgens gooi je een muntje op. Degene die wint mag beginnen. Als de teams gekozen zijn zet je vervolgens 5 minuten op de timer. Dit is de tijd die je krijgt om zoveel mogelijk punten te scoren. Wanneer het ene team klaar is, start de volgende. Waarmee je punten kan scoren komt nog, maar let op! De ronde is automatisch voorbij als je abs of een dikke cleavage tegenkomt. Tevens geld dit ook voor een Tinder-bot of een escortprofiel.

Je verdiend één punt als de volgende Tinderclichés te zien zijn:

Bij foto’s:

– Foto’s met half dicht geknepen ogen of één wenkbrauw omhoog
– Geposeerd met een exotisch dier
– Gast zonder shirt
– Vrijwilliger in een exotisch land
– Duckface of hondenfilter (of een combinatie)
– Met een beroemdheid
– Tekening of een banaan als foto
– Groepsfoto’s, waarbij je niet wie het is
– Als je toegeeft dat hij/zij ‘out of your league’ is, maar toch lekker naar rechts swiped #yolo
– ‘Turkije fotosessies’, plat tegen de palmboom, samen op het strand met de handen onder de kin etc.
– Foto’s met een persoon dat zijn/haar partner zou kunnen zijn, maar waarschijnlijk in de friendzone zit

In tekst:

– Wanneer ze ‘haha’ in hun bio gebruiken
– Open relatie
– Quote’s
– Religieuze emoji
– Sowieso meer dan 5 emoji’s
– “Alleen als je knap bent LOL”
– Überhaupt ‘LOL’
– “Volg me op Insta en/of Snap”
– “Down to earth”
– Volle geografische waslijst
– “Ja wat moet ik zeggen” (en dan vervolgens te veel zeggen)

Daarnaast kun je natuurlijk ook regels afspreken voor als je een match hebt. Als ze reageert op “Hou je van vermicelli in je tomatensoep?”, dan krijg je een punt. Bijvoorbeeld hè. Als ze je er dan ook nog een date uit weet te halen: 5 punten. Als je oma mee mag op die date? 10 punten. Enzovoorts.
tinder-voor-apple-tv-nu-beschikbaar-102587

Total
6
Share