Dit zijn de beste alternatieven voor de iPhone 11

CREDITS: Daniel Romero | Unsplash

Vandaag de dag kun je eigenlijk niet meer aankomen zonder smartphone. De meeste mensen zullen de weg niet eens kunnen vinden zonder en de kans dat je dit artikel leest op je vaste PC is ook behoorlijk klein. We zijn mobieler dan ooit, maar die smartphones worden steeds duurder. Zo betaal je voor de duurste iPhone 11 Pro Max van dit moment een dikke €1.659,- ballen. Ter vergelijking: je zou ook een motorrijbewijs kunnen halen, een camper kopen om zelf op te knappen of een maand door Azië gaan reizen.

Dit zijn de beste alternatieven voor de iPhone 11

Mensen vinden meer dan €1.000,- voor een smartphone een onnodige aanslag op het banksaldo. Er zijn zoveel alternatieven dat je eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Natuurlijk wil je er niet op achteruit gaan wanneer je een nieuwe digitale vriend uitkiest. Daarom hebben wij voor jou de beste alternatieven op een rijtje!

IOS, Android of Windows Mobile

Het liefst blijf je natuurlijk bij het besturingssysteem waar je al jaren bekend mee bent. Maar om meer bewegingsruimte te krijgen is overstappen op Android misschien wel een keuze om te overwegen. Dit besturingssysteem wordt door vrijwel iedere maker van smartphones gebruikt, op Apple na. Windows Mobile is het besturingssysteem van Windows, maar wordt niet veel gebruikt onder smartphone gebruikers.

Refurbished iPhone

Wil je steevast bij je oude vertrouwde IOS blijven, dan kun je gaan voor een ouder model van de iPhone. Maar ook deze zijn niet honderden euro’s goedkoper wanneer ze er een nieuw model verschijnt. Wil je toch een hele dikke iPhone te bezitten zonder er de hoofdprijs voor te betalen? Dan kun je het beste gaan voor een Refurbished iPhone. Verschillende partijen kijken deze iPhones na op gebreken en herstellen alles wat nodig is, je merkt niet eens dat jouw nieuwe telefoon niet helemaal nieuw is.

De wereld van Android

Wil jij je telefoon helemaal kunnen customizen, dan is het Android besturingssysteem wat voor jou. Hierin kun je vrijwel alles aanpassen, van de indeling tot aan gehele thema’s en widget. Met Android kun je alle kant op.

Het assortiment met smartphones die draaien op Android is enorm. Daarom hebben we een aantal smartphones met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor je op een rijtje gezet.

OnePlus 7T

OnePlus loopt al langere tijd voor de voeten van de grote jongens zoals Samsung en Apple. Zij laten zien dat je ook voor een lagere prijs een toestel kunt met ongekende prestaties. Wat dacht je van 8GB RAM en 128 GB aan geheugen voor nog geen €600,-. Dit is het instapmodel van de 7T serie van het merk. Je kunt doorgaan tot zelfs 12GB werkgeheugen met de OnePlus 7T Pro McLaren Editie.

Oppo Reno 2

Nog geen 6 maanden na de lancering van de Oppo Reno hebben ze nu de tweede versie uitgebracht. Dit budget vlaggenschip is verkrijgbaar voor €499, maar doet niet onder voor de smartphones die nu op de markt zijn. Deze telefoon beschikt over een 48 megapixel camera en een Snapdragon 730G. Ruim voldoende om andere telefoon bij te benen. En voor de fans van bedrade oordoppen, de Reno 2 heeft er een jack voor!

Huawei P30 Pro

Een merk wat echt weet hoe je smartphone je camera moet vervangen is Huawei. De P30 serie levert fenomenale foto’s in alle omstandigheden. Met vier camera’s op zijn rug en een 32 megapixel frontcamera heb je die DSLR niet meer nodig. Voeg daaraan 4200 mAh aan accucapaciteit en een flinke bak werkgeheugen en je hebt een iPhone-killer!

Welke besturingssysteem ook je voorkeur heeft, er zijn erg veel alternatieven voor een iphone 11 die even goed en soms zelfs beter zijn. Zeker voor de prijs van het product. Your Choice!

Alternatieven iphone 11