iPhone Flip: designer ontwerpt nieuw concept en deelt 3D-video

CREDITS: Screenshot iPhone Flip | #iOS Beta News

Apple-fans opgelet. Of je wordt de komende minuten enthousiast of je ziet de toekomst somber in. De meningen over het iPhone Flip concept zijn namelijk zeer uiteenlopend. Waar Samsung en Motorola al een klaptelefoon hebben gepresenteerd blijft Apple nog op hetzelfde pad qua design. Met de iPhone SE werd er zelfs weer beroep gedaan op het oude design. Het YouTube-kanaal van #iOS Beta News heeft Apple alvast een idee gegeven hoe daar in de toekomst verandering in kan komen.

Designer komt met iPhone Flip concept

Het concept van de telefoon beschikt heeft een scherm dat volledig uit glas bestaat en heeft camera’s aan de voor-en achterzijde. Hoewel het nog slechts een CGI-weergave is, hebben we in ieder geval weer iets om over te dromen.

iPhone Flip, iPhone Flip: designer ontwerpt nieuw concept en deelt 3D-video
Foto: #iOS Beta News

Toekomstige klapper?

In de video die is gereleased zie je het 3D-prototype vanuit elke hoek. In het filmpje is te zien dat de concept iPhone telefoon geen vouwen in het scherm vertoont. Of dit ook daadwerkelijk echt zo is, is nog altijd de vraag. Toch zijn wij best enthousiast over dit concept en zijn we vooral benieuwd naar de mening van Tim Cook & co.

Hoewel we fan zijn van nieuwe technologie en grote telefoons tof vinden, zou het ook fijn als telefoons weer in onze broekzak passen. Daar is een opvouwbare telefoon de ideale oplossing voor. Check hieronder het hele filmpje en oordeel zelf of Apple de strijd met bijvoorbeeld Samsung aan moet gaan: