Goede genen: dochter van Steve Jobs is model, superintelligent en getalenteerd

CREDITS: IG @evecjobs

Eve Jobs is de jongste dochter van the one and only Steve Jobs. Op 1 april in 1976 heeft Steve Jobs Apple in ons leven gebracht. Nu is iPhone niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Helaas is deze geweldenaar in 2011 overleden. Steve heeft – naast het opzetten van een gigantisch merk – zijn primaire levenstaak ook volbracht: voortplanting. Net als haar vader is Eve een alleskunner en verrast ze ons met haar vele kwaliteiten.

Eve Jobs, bloedmooi en model

Eve Jobs timmert hard aan de weg om zelf carrière te maken. Zo is ze model, behoort ze tot de beste springruiters ter wereld en is ze een voorbeeldige studente aan Stanford University. Ze heeft dus the beauty én the brains.

Eve is sinds kort te zien in een nieuwe advertentiecampagne van Glossier. Glossier is een cosmeticamerk en Eve schittert op Instagram in een badkuip.

Eerste parttimebaan en onderweg naar meer

Deze campagne is de eerste modellenklus van de nog maar 22-jarige Eve. Eve Jobs heeft op dit moment 172.000 volgers op Instagram. Wie had verwacht dat de nakomeling van Silicon Valley’s finest model zou worden? In 2021 zal Eve Jobs hoogstwaarschijnlijk afstuderen op de prestigieuze universiteit van Stanford. En geloof ons, dat is zeker niet niets.

Daarnaast is Eve een springruiter op topniveau. Ze heeft meegedaan aan meerdere internationale en nationale wedstrijden. Het blijkt zelfs dat ze meer dan honderdduizend dollar aan prijzengeld heeft gewonnen. Op dit moment staat ze zelfs op de tiende plek in de wereldranglijst onder 25 jaar.

Eve Jobs is bloedmooi

De prachtige blondine heeft ons dus al laten weten dat ze niet alleen een mooi koppie heeft. Ze is intelligent, knap en rijdt paard op een belachelijk hoog niveau. Eve laat in ieder geval ons hart sneller kloppen. En daarom laten we je mee genieten. Ze mag namelijk wel een keer in het zonnetje gezet worden.

https://www.instagram.com/p/CHuhHczFNCt/

https://www.instagram.com/p/B2dGOWnlZOf/