Apple kondigt datum van het iPhone 12 event aan, wat kunnen we verwachten?

CREDITS: Ben Miller | Flickr

Je hoort het goed, de iPhone 12 is er bijna. Op dinsdag 13 oktober zal Apple de wereld introduceren aan de allernieuwste smartphone. Om 19:00 uur Nederlandse tijd zal het Apple event plaatsvinden en zullen we de iPhone 12 kunnen bewonderen. De vraag is natuurlijk; hoe duur, groot en snel zal die zijn?

iPhone 12 wordt aangekondigd op 13 oktober

Het klopt dat Apple in september al een evenement heeft gehad. Dit evenement was helaas alleen niet voor de smartphones. Dit zal dus dinsdag plaatsvinden en er zijn al veel vragen die in ons hoofd rondspoken. Journalisten kregen een uitnodiging, hier werden ze aangesproken met ‘Hi, Speed’. De kans is groot dat dit refereert naar het 5G-netwerk. Let’s find out.

Apple event
Foto: Michal Kubalczyk

Hoe gaat de nieuwe iPhone eruitzien?

De geruchten over de nieuwe iPhone zwerven al een lange tijd rond en het komt nu toch écht dichtbij. Volgens Apple moet je er in ieder geval e klaar moet zijn om terug in de tijd te gaan. Zo gaan ze ervan uit dat ze modellen van vroegere iPhones gaan terugbrengen in een nieuw jasje. Natuurlijk zijn dit speculaties, maar we kunnen niet wachten.

De vormen en maten

Fanatieke Apple lovers denken dat er vier verschillende soorten van de nieuwste smartphone uitgaan komen. De normale iPhone 12, 12 Pro en 12 Pro Max. Als klap op de vuurpijl is er een grote kans dat er een iPhone 12 mini op de markt gaat komen. In ieder geval genoeg stof om enthousiast van te worden.

Wat mag de nieuwste iPhone gaan kosten?

Door de verschillende modellen is er ook een grote kans dat het ook betaalbaarder wordt om een iPhone aan te schaffen. De telefoons kunnen verschillen met geheugen, camera’s en grootte. De prijzen kunnen tussen de €552 en €934 schommelen. Het zijn voor nu nog allemaal geruchten. Gelukkig hoef je niet lang meer te wachten voor het allemaal bekend is. The wait will be over at Tuesday 13th of Octobre.

Apple event
Foto: Zhang Kaiyv