‘Apple onthult 12 september de iPhone XS’

CREDITS: Martin Hajek

Apple heeft onlangs uitnodigingen naar de media gestuurd voor een evenement op 12 september waarop naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe modellen iPhones aangekondigd gaan worden.

Apple iPhone XS

‘Gather round’

Het evenement van 12 september gaat volgens de uitnodiging onder de noemer ‘Gather round’, en zoals gebruikelijk zegt Apple niets over wat er op het evenement aangekondigd gaat worden, maar volgens goed gegronde geruchten zal het waarschijnlijk over de nieuwe iPhones gaan. Vorig jaar werd er namelijk op precies dezelfde datum een evenement gehouden, waar toen onder andere de iPhone X werd aangekondigd. Het evenement start op 12 september 19:00 Nederlandse tijd en wordt gehouden in het Steve Jobs Theater bij Apples hoofdkantoor die je kunt volgen via een livestream.

iPhone XS

Apple Keynote 2018

De twee nieuwe modellen met OLED-schermen zouden de iPhone XS gaan heten. Terwijl het andere goedkopere model een LCD-scherm krijgt. De nieuwe modellen zouden een vergelijkbaar ontwerp hebben als de iPhone X, inclusief inkeping bovenaan het scherm. Althans, dat beweert analist Ming-Chi Kuo, die het overigens wel vaak bij het juiste eind heeft als het gaat om de nieuwe Apple producten. 12 september zullen we het in ieder geval zeker weten.

 

Total
1
Share