Door de nieuwe iOS 9.3 update kan je straks beter slapen!

Zegt Apple. Dat moeten we er natuurlijk wel even bijzeggen. We herkennen het allemaal: vlak vóór het slapen even je telefoon checken; Facebook, Instagram, Snapchat, Manify en dan ben je als snel een uur verder. Niet heel goed voor ogen en ook zeker niet voor je nachtrust. Maar Apple komt naar eigen zeggen met een oplossing.

ios-9-3-feature-image-HDNight Shift

Volgens recent onderzoek hebben de blauwe tinten in je scherm een slechte invloed op het slaapproces van het lichaam. Het verstoort je hersenen, waardoor je een stuk moeilijker in slaap kan komen. ‘Night Shift’ zal deze kleuren aanpassen aan de hand van de tijd(zone) en of de sensoren registreren dat het donker is. Meer warme kleuren zullen je ogen en hersenen snel rustiger maken en je voorbereiden op een goede nachtrust.

Maar eerlijk is eerlijk, het blijft niet goed voor je hè. Eigenlijk hebben je ogen volledige rust nodig en is het voor je brein heerlijk om even niks te doen. Zo creëer je momenten dat je hersenen alles op een rijtje kunnen zetten, waardoor je stress helpt te voorkomen en je nachtrust verbeterd. Daarbij komt natuurlijk ook nog dat je beter deze tijd kunt besteden met je dame ;-).

Anyway, go Apple!

Total
0
Share