Anerkjendt, Deenser wordt het niet.

Het nog vrij nieuwe merk Anerkjendt heeft ondanks de tot nu toe korte levensduur al een rijke geschiedenis met veel kledingstukken. Anerkjendt komt oorspronkelijk uit Denemarken maar is inmiddels in veel landen verkrijgbaar, waaronder Nederland. En als het aan de bedenkers van Anerkjendt ligt gaan er nog veel meer landen en nog veel meer kleding bijkomen, dus hou het in de gaten!.

De Anerkjendt style is zoals de Denen het zelf omschrijven een leuke casual en coole look. De kleding is makkelijke te dragen, modieus en er zit toch telkens weer een afwijkende twist aan. De Anerkjendt look is er een voor het dagelijkse leven maar ook voor de gekke maffe dagen die iedereen elk jaar toch weer beleeft.

Zomer collectie Anerkjendt

Het is tijd om de zomer te gaan voelen en dat doe je met de zomercollectie van Anerkjendt. Kleurrijke prints van palmbomen, het uitgansleven en andere mooie zomerse plaatjes… je waant je gelijk op vakantie. De vele prints zijn er in felle en neutrale kleuren dus ook een ‘rustige’ uitstraling is mogelijk. Met de zomerlook van Anerkjendt laat je zien dat je klaar bent om in de stad en op het strand te shinen.

 

 ESSENTIALSMEER ESSENTIALS