Alles in een pakket

Waarom een alles in 1 pakket nemen? Je kunt vandaag de dag bij veel verschillende providers een abonnement voor televisie, internet en telefonie afsluiten. De concurrentie is dan ook hevig en daar kun je als consument flink van profiteren.

Zoals bij veel ander producten is kwantiteit vaak goed voor het prijsvoordeel. Dit is bij een alles in 1 pakket niet anders. Je neemt hier dan bij een provider internet, televisie en telefonie af zodat de kosten lager blijven. Zo hoef je bijvoorbeeld maar een keer administratiekosten te betalen en omdat je meerdere producten in een keer afneemt krijg je vaak een leuke korting.

Een ander voordeel is dat je een aanspreekpunt hebt waarbij je terecht kan en je krijgt maar een factuur voor al je producten. Daarnaast krijg je vaak korting op extra diensten zoals interactieve tv waarmee je zelf bepaalt wat je kijkt en wanneer je iets kijkt.

Alle voordelen op een rij:
• Je krijgt maar een factuur.
• Je krijgt de laagste prijs voor alle 3 de producten.
• Je krijgt kortingen op extra diensten zoals interactieve tv.
• Je hebt voor al je producten maar een aanspreekpunt.
• Je nieuwe provider zorgt ervoor dat je oude abonnementen automatisch opgezegd worden.
• Je krijgt vaak gratis of voor weinig geld een monteur die alles voor je aansluit.

Je bespaart met een alles in 1 pakket dus flink op je maandelijkse lasten. Dat is tegenwoordig natuurlijk een mooie post waarmee je geld overhoudt voor andere leuke dingen. Waarom zou je meer betalen dan nodig is?