Deze Berghain-stijl oude fabriek staat gewoon op Airbnb

Weekendje naar de Ardennen met je maten? Heel veel beter dan deze fabriek van vlak ná de Eerste Wereldoorlog gaat het niet worden! In de jaren ’70 werden er schroeven en bouten geproduceerd, maar nu is de staat van dienst om jou en je maten te ontvangen voor een geniaal weekendje weg.

Oude fabriek in Frankrijk

Het industriële gebouw bestaat uit zes verdiepingen van ieder 250 vierkante meter. Op de vierde vloer vind je een gast accommodatie dat is minimalistisch, maar luxueus is gemeubileerd. Er is een grote, open ruimte van bijna 100 vierkante meter waar je samen kan komen en uitzicht hebt over de prachtige ‘Meuse’ valei. Verder zijn er nog vier gastruimtes met elk een eigen badkamer en toilet.

Credits: Airbnb

De verdieping eronder is een multifunctionele vloer, met o.a. een ping-pong tafel en een tafelvoetbal, die ook kan gebruikt worden voor mja… laat je eigen fantasie anders de vrije loop. En buiten is er voldoende plek om te relaxen en te barbecueën.

De fabriek is geschikt voor maximaal 15 personen en kost €249,- per nacht, ofwel een prikkie. Het mooie is dat het prima te bereiken is met de auto, aangezien de fabriek nét onder de Frans-Belgische gesitueerd is.

Berghain

Ben je écht op zoek naar Berghain-achtige taferelen dan zal je helaas tóch van een koude kermis thuis komen. De hosts wonen ook in het pand, dus tenzij je ze mee kan krijgen in je wilde ideeën zul je daar rekening mee moeten houden. Ook geven ze op de site al aan dat ze geen bachelor-weekenden gehouden mogen worden. Balen!

Boeken doe je hier.

Total
1
Share