Deze Airbnb-retrovilla geeft je ’90s vibes in optima forma

Nu je zelf een jaartje ouder wordt begrijp je waarschijnlijk ineens de uitspraak over “die goede oude tijd’. Waar het tegenwoordig heel normaal is dat we met één druk op de knop een pizza bestellen of eindeloos swipen voor een date, was het in de 90’s bijzonder dat je met een walkman over straat liep.

Behoefte aan een enkeltje terug naar die goede oude tijd? Herbeleef je jeugd in deze retrovilla via Airbnb in de Hi-Dessert van California.

Waan je terug in de 90’s in deze retrovilla via Airbnb

We kwamen dit pareltje tegen in onze Insta-feed. Een Reels maakte ons lekker met veel te veel jeugdherinneringen in één short video. Daardoor werd het hoog tijd om That 90’s Place met jullie te delen, allereerst door de video die ons pakte hier te droppen:

We zijn niet de enige die het tof vindt. De video heeft inmiddels meer dan 260.000 keer likes binnengeharkt.

Ultieme old school gadgets

Stel je eens voor dat je in een tijdcapsule stapt en uitkomt in de nineties. Grote kans dat je dan bij deze nostalgische villa in de Hi-Dessert van California terechtkomt. Van grafische prints, retrotapijten tot oranje en bruine kleuren door het hele huis – aan alles is in deze villa gedacht om je terug te brengen naar je jeugd. Zo vind je in de woonkamer nog een echte breedbeeld televisie met dvd-speler en een kast vol met dvd’s. Voor wie in is voor een middagje gamen is er een spelcomputer aanwezig met klassiekers zoals Mario Kart. Wil je de technologie helemaal achterwege laten? Geen probleem, er is namelijk een kast met oude bordspelletjes aanwezig.

Moderne snufjes


Laat je niet voor de gek houden door de looks van dit optrekje, want ondanks het nineties interieur is deze nostalgische villa voorzien van de modernste snufjes. Maak je verblijf helemaal af door je mobiele telefoon aan te sluiten op het geluidssysteem en geniet van de grootste hits van de Spice Girls tot Nirvana. De gelijkvloerse woning biedt plek voor zeven gasten waarvan één kamer met stapelbed en een slaapbank in de woonkamer. Zelfs in de keuken wordt zorgen de pastelkleuren en ouderwetse keuken apparatuur voor de retro uitstraling. In welke ruimte je ook bent, het interieur zorgt gegarandeerd voor de nodige nostalgie naar de 90’s.

90's, Deze <strong>Airbnb-retrovilla</strong> geeft je &#8217;90s vibes in optima forma
Foto: Airbnb

Eén met de woestijn


Eenmaal buiten gaan de nineties vibes gewoon nog even door. Het weer in Californië loopt nog op in de zomerse temperatuurtjes, dus een verfrissende duik in het zwembad kan niet ontbreken. Laat de innerlijke grill master in jezelf naar boven en maak de lekkerste gerechten klaar op de barbecue. Neem vervolgens plaats in een van de hangmatten met een koud biertje. De perfecte afsluiter van de dag.

Klaar om terug te gaan naar de 90’s? Deze retro villa is te boeken voor een minimaal verblijf van twee nachten en kost je € 358,- per nacht. Dat betekent ongeveer €51,- per persoon per nacht. Back to the nineties

Meer info

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…