Airbnb Finds: capsule aan de rand van de heilige vallei in Peru

Stel je voor: een slaapplek midden op een berg, meters boven de grond én een panoramazicht bij elke stap die je zet. Midden in de Heilige Vallei van Cuzco, één van de mooiste plekken op aarde, is het mogelijk.

Een droom van elke avontuurlijke reiziger, die werkelijkheid kan worden dankzij deze superbijzondere capsule die wij vonden op Airbnb. Hier geniet je van prachtige Peruaanse landschappen en voel je je echt even on top of the world.

Heilige Vallei van Cuzco

Bij Airbnb denk je al snel aan appartementen, kamers, villa’s of zelfs boomhutten. Maar deze verblijfsplek tilt je verwachtingen letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Je slaapt namelijk, hoog in de bergen, in een transparante capsule. Vanaf hier is het uitzicht onverslaanbaar, je kijkt namelijk uit op de Heilige Vallei van Cuzco. Bereid jezelf dus voor op een reiservaring die moeilijk te evenaren is!

capsule, <strong>Airbnb Finds:</strong> capsule aan de rand van de heilige vallei in Peru

Op avontuur

Er zijn genoeg mogelijkheden hier om jezelf te voorzien van een gezonde dosis adrenaline. Dat start al op weg naar de capsule toe. Kies jij ervoor om 400 meter de berg op te klimmen of ga je al ziplinend je nieuwe accommodatie tegemoet? Slapen doe je op ongekende hoogte met een waanzinnig uitzicht. Last van hoogtevrees? Dan is deze capsule wellicht niets voor jou. Door de glazen wanden kijk je namelijk recht de afgrond in. Aan spanning zal het je dus zeker niet ontbreken.

Van alle gemakken voorzien

Een ritje naar de supermarkt is bij deze Airbnb niet zo vanzelfsprekend, maar gelukkig hoef je je daar geen enkele zorgen over te maken. Bij een verblijf ben je namelijk van alle gemakken voorzien. Van klimuitrusting tot maaltijden – alles is geregeld. Nu houd jij mooi tijd over om je voor te bereiden op je eerstvolgende klim.

capsule, <strong>Airbnb Finds:</strong> capsule aan de rand van de heilige vallei in Peru

Onvergetelijke ervaring

Voor een nachtje onder de sterrenhemel van het Peruaanse Urubamba ben je 462 euro per nacht kwijt. Dat is dan wel inclusief transport, guide, ontbijt, diner en een lekker flesje Peruaanse wijn. Volgens jou voorgangers is dit het zeker waard, en krijg je voor deze prijs niet alleen een overnachting, maar ook een ervaring om nooit te vergeten terug!

Meer info

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…