Airbnb Finds: de legendarische jaren ’40 villa van Frank Sinatra

Een ding is zeker, op Airbnb vind je aardig wat bijzondere accommodaties. Van overnachten in een ruimteschip of oud-gevangenis tot aan luxe boomhutten midden in de jungle. Maar daar houdt het niet op. Ook verschillende villa’s van beroemdheden vind je op het platform – en wij vonden de allermooiste.

Muzikale Legende Frank Sinatra, bekend van nummers als My Way en Fly Me To The Moon, liet in 1947 een prachtige villa bouwen in het altijd zonnige Californië. Het droomhuis van Frank is inmiddels een historisch gebouw maar heeft de klassieke charme van Hollywood weten te behouden. Heb jij altijd al in de voetstappen van de wereldberoemde zanger willen stappen? Dan hebben wij goed nieuws voor je. De woning, genaamd Sinatra Estate, is namelijk te huren via Airbnb!

Frank Sinatra, <strong>Airbnb Finds:</strong> de legendarische jaren &#8217;40 villa van Frank Sinatra

De parel van Hollywood

Bij aankomst in de villa sta je direct oog in oog met het pianovormige zwembad, vanuit waar je uitzicht hebt op het berglandschap van de Golden State. In de villa vind je vele originele touches terug die Sinatra zelf aan het huis heeft gegeven, zoals een vintage audiosysteem in de woonkamer en zijn studio. Ideaal om Sinatra’s classics op vol volume af te spelen.

De villa beschikt over 4 unieke slaapkamers, allemaal in een eigen bijzondere stijl. Waan je in een tropische oase in de ene slaapkamer en loop vanuit de andere slaapkamer direct het zwembad in, chill! De vleugelpiano in de woonkamer neemt je terug in de tijd dat Frank nog vanachter zijn kamerhoge ramen de hits uit de 50’s produceerde. Wie weet is dit ook wel dé plek waar jij ‘Mieke heeft een lammetje’ omzet in een killer jazz hit.

Frank Sinatra, <strong>Airbnb Finds:</strong> de legendarische jaren &#8217;40 villa van Frank Sinatra

Leven aan het zwembad

Hoe prachtig de binnenkant van dit huis ook is, de echte zonliefhebbers zullen zich vooral in de tuin thuis voelen. Met een extra huisje aan het zwembad, een luxe loungeset, een kitchenette én bar biedt de woning de perfecte basis voor lange zomeravonden. Zet de barbecue aan, pak een biertje uit de koelkast en geniet van de ondergaande zon die langzaam achter de bergen verdwijnt.

Live like a legend

Twin Palms Sinatra Estate was vroeger alleen toegankelijk voor Hollywood’s rich en famous. De kant van het pianovormige zwembad stond vol met beroemdheden die afkwamen op de feestjes die door Sinatra werden gegeven. De 1950 klassieker The Damned Don’t Cry was een van de weinige momenten dat de villa werd geshowd aan het publiek. Maar nu is de mogelijkheid eindelijk daar en kan jij de villa tijdelijk zelf bewonen en voor even leven als Frank Sinatra himself.

Voor €366,- per persoon kun je met 7 vrienden genieten van een prachtige 50’s villa waar vele legendes verbleven.

Meer info