Airbnb Finds: leven als een God in Frankrijk

CREDITS: La Fontaine Racine

Op ongeveer 4 à 5 uurtjes rijden afstand zit je midden in de Champagnestreek. Je kan dus prima voor één nachtje op en neer, maar ja… waarom zou je?

La Fontaine Racine

Dit landhuis was ooit onderdeel van een 13e eeuws oud kasteel, waarvan de restanten nog boven het dorpje La Ferté-Milon uitreizen. Het landhuis is een ‘kasteel’ op zich en ligt prachtig gesitueerd in een vallei aan het Canal de l’Ourcq, dat een directe verbinding heeft met de Seine in Parijs.

La Fontaine Racine heeft een prachtig grote tuin waar je je in een oase van rust waant. Gastheer Geoffrey en zijn familie zorgen ondertussen voor je, maar je kan ook lekker je eigen eten halen en hier in de tuin opeten. Er is in het dropje net genoeg te doen en te zien om je te vermaken, maar deze Airbnb biedt je vooral heel veel rust. Én champagne!

, <strong>Airbnb Finds:</strong> leven als een God in Frankrijk
La Fontaine Racine

Champagne

La Ferté-Milon ligt ín de prachtige Champagnestreek in Noord-Frankrijk. Hoe chill is het dat je dagelijks na het dichtklappen van je laptop en glaasje champagne krijgt aangeboden? Ondertussen geniet je van het geluid van de vogels en de frisse lucht die je inademt. Wat wil je nog meer? Meer champagne? Rijdt dan binnendoor richting Reims en stop bij de champagnehuizen onderweg. Klop hier aan, het is vaak bij mensen thuis, doe een proeverij en gooi je achterbak voor een mooie prijs vol. Lekker en tot laat terrassen kan heel goed in Reims voordat je weer terugkeert naar je oase van rust.

Meer info over deze Airbnb en boeken doe je hier!