Airbnb Finds: Leven als een God in Frankrijk

CREDITS: La Fontaine Racine
  1. Travel
  2. //
  3. Airbnb
  4. //
  5. Airbnb Finds: Leven als een God in Frankrijk

Op ongeveer 4 à 5 uurtjes rijden afstand zit je midden in de Champagnestreek. Je kan dus prima voor één nachtje op en neer, maar ja… waarom zou je?

Volgens het Airbnb Report on Travel & Living, is het aantal boekingen van 28 dagen of langer met 10% gestegen. Ook geeft 74% van de respondenten aan dat ze, zodra de pandemie over is, erg geïnteresseerd zijn om in een ander land te gaan wonen dan waar hun werkgever zit. Airbnb zet dus in op ‘Living form Anywhere’.

La Fontaine Racine

We get that! Daarom hebben we er weer een pareltje bij gezocht waar je zo een langere tijd kan vertoeven. Dit landhuis was ooit onderdeel van een 13e eeuws oud kasteel, waarvan de restanten nog boven het dorpje La Ferté-Milon uitreizen. Het landhuis is een ‘kasteel’ op zich en ligt prachtig gesitueerd in een vallei aan het Canal de l’Ourcq, dat een directe verbinding heeft met de Seine in Parijs.

La Fontaine Racine heeft een prachtig grote tuin waar je je in een oase van rust waant. Gastheer Geoffrey en zijn familie zorgen ondertussen voor je, maar je kan ook lekker je eigen eten halen en hier in de tuin opeten. Er is in het dropje net genoeg te doen en te zien om je te vermaken, maar deze Airbnb bied je vooral heel veel rust. Én champagne!

La Fontaine Racine

Champagne

La Ferté-Milon ligt ín de prachtige Champagnestreek in Noord-Frankrijk. Hoe chill is het dat je dagelijks na het dichtklappen van je laptop en glaasje champagne krijgt aangeboden? Ondertussen geniet je van het geluid van de vogels en de frisse lucht die je inademt. Wat wil je nog meer? Meer champagne? Rijdt dan binnendoor richting Reims en stop bij de champagnehuizen onderweg. Klop hier aan, het is vaak bij mensen thuis, doe een proeverij en gooi je achterbak voor een mooie prijs vol. Lekker en tot laat terrassen kan heel goed in Reims voordat je weer terugkeert naar je oase van rust.

Meer info over deze Airbnb en boeken doe je hier!

Total
13
Share