Airbnb Finds: villa met kartbaan, gamehal en een sportwalhalla

Toe aan een vakantie waarbij je je accommodatie niet uit hoeft om je te vermaken? Dan is Little Talladega vast de accommodatie die voor jou is gemaakt.

Deze grote villa is een heuse speelplaats voor volwassenen, waar je je eindeloos kunt vermaken. Haal het racemonster in je naar boven tijdens het karten op je eigen kartbaan of versla ze met een ouderwets potje airhockey.

Haal het racemonster in je naar boven in Little Talladega

Voelt als thuiskomen

Deze luxe villa bevindt zich op het platteland van Pomona in Missouri. Het is ruim opgezet en heeft maar liefst zes slaapkamers en zes bijbehorende badkamers. Dankzij de uitgebreide keuken, met buffetmogelijkheden, en de riante zithoeken voel je je hier meteen thuis. Het maakt niet uit in welk seizoen je komt, want het huis heeft zowel airconditioning als een verwarming. Buiten kan je chillen in de hangmat terwijl je een T-bone steak klaarmaakt op de barbecue. 

Haal het racemonster in je naar boven, <strong>Airbnb Finds:</strong> villa met kartbaan, gamehal en een sportwalhalla

Racen

Het paradepaardje van de villa Little Talladega natuurlijk de racebaan. De villa is vernoemd naar de Talladega Superspeedway, een gigantisch raceparcour in Talladega, Alabama. Wij snappen wel waarom de villa hiernaar vernoemd is, aangezien hij een eigen binnen en buiten racebaan heeft. Hier kan je als waar racemonster scheuren met Go-Karts, ATV’s en Electric Drift Carts en alles zit inbegrepen bij je verblijf!

Het personeel ter plaatse helpt je een handje om niet van de baan te knallen en om alles veilig te laten verlopen. Naast de racebaan vind je nog meer auto’s in het huis, aangezien een aantal kamers geheel in race-stijl zijn ingericht. Zo kan je slapen in de ‘achterbak’ van een Chevrolet, Ford of een Dodge.

Haal het racemonster in je naar boven, <strong>Airbnb Finds:</strong> villa met kartbaan, gamehal en een sportwalhalla

Nog niet overtuigd?

Al is de racebaan geweldig, het is niet het enige wat de villa te bieden heeft. Er is namelijk nog wel meer om te doen in dit mega huis. Daag je vrienden uit in de gamehal of voor een potje pool in de speciale poolkamer. Of train je fit in de privégym, op de tennisbaan, golfbaan of op het basketbalveld. Hierna neem je een verfrissende duik in het buitenzwembad. Er valt hier zoveel te doen en te ontdekken dat je het zelf maar moet gaan ervaren!

Haal het racemonster in je naar boven, <strong>Airbnb Finds:</strong> villa met kartbaan, gamehal en een sportwalhalla

Prijskaartje

Little Talladega biedt een slaapplaats voor zestien personen. Het ligt vlakbij highway 63  én highway 14, waardoor je er heel makkelijk kan komen met de auto. Voor een week in deze villa betaal je ongeveer €13.500. Dat klinkt als een gigantisch bedrag, maar eigenlijk betaal je maar €120,- per persoon per nacht. Een heerlijk verblijf dus als je event wat quality time door wilt brengen met je vrienden of familie. Tijd om het racemonster in je naar boven te halen! 

Meer info

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…