Airbnb Finds: exotische designvilla op de Bahama’s

Welkom op een klein stukje hemel op aarde. De Bahama’s, ook wel bekend vanwege de ontelbare bounty eilanden met adembenemend mooie stranden, rijen van palmbomen en wel tachtig verschillende tinten blauwe zee. En vanuit deze heerlijke villa heb je uitzicht op all the above. Als dat al niet genoeg is om je over te halen; denk aan de meest tropische onderwaterwereld, een hypermodern verblijf, gezellige varkens op het strand, extra koud bier, etc.Tijd om deze exotische bestemming dus van de bucketlist af te strepen!

Een exotisch verblijf op de Bahama’s

Ervaar hoe het is om te leven zoals Robinson Crusoë, maar dan met nét wat meer luxe. Met heel wat ruimte kun je hier prima vertoeven. De keuken is van alle gemakken voorzien, evenals de woonkamer en de slaapkamers met eigen badkamer. Daarnaast mag je jouw achtertuin een stukje paradijs noemen met wel een heel groot zwembad. Het zwembad is namelijk de zee, hoewel de kleur praktisch gezien hetzelfde is. Vanuit de tuin loop je zo jouw eigen privéstrand op, ideaal!

Bahama's, <strong>Airbnb Finds:</strong> exotische designvilla op de Bahama&#8217;s

Ontdek de onderwaterwereld

Alleen al op het uitzicht zal je niet uitgekeken raken. De villa is op zo’n manier gebouwd dat in welke ruimte je je ook bevindt, je hebt altijd uitzicht op de fonkelende zee. Daarnaast kun je natuurlijk ook naar het water turen vanuit de lounge set in de tuin. Eenmaal in de Bahama’s wil je natuurlijk ook de spectaculaire onderwaterwereld ontdekken.

Om erachter te komen wat voor tropisch leven zich allemaal onder de horizon voordoet, kun je simpelweg de snorkelsets die bij de villa liggen gebruiken. En wie liever boven water blijft, kan gebruik maken van de kayals en supboards. Vraag ook zeker aan de Host naar excursies zoals een gave boottocht, jetski excursies of een onderwaterwereldontdekkingstocht.

Bahama's, <strong>Airbnb Finds:</strong> exotische designvilla op de Bahama&#8217;s

Genieten geblazen

Tijdens een verblijf in de villa word je volledig in de watten gelegd en hoef je je alleen maar zorgen te maken over wat je zult gaan eten. In de keuken vind je genoeg keukenapparatuur en -gerei om bijvoorbeeld een lekkere borrelplank voor te bereiden met een welverdiende alcoholische versnapering. Maar je kunt natuurlijk ook een uitstapje maken naar een van de lokale restaurantjes waar je heerlijk aan het water kunt genieten van vers gevangen vis.

De villa beschikt over zes slaapplekken in totaal, waar je al voor €470,- in totaal per nacht kunt verblijven. Even een snel rekensommetje; dat komt dus uit op maar €78,33 euro per persoon per nacht! Op de Bahama’s! Niet verkeerd dus. Bij een verblijf van vijf dagen of meer is een midweekse schoonmaak en luchthaventransfer ook nog inbegrepen. Zoals ze in de omschrijving van de accommodatie zeggen: Be prepared to have fun!

Meer info