Airbnb Finds: slaap tussen superjachten in een drijvende villa

Stel je voor: je wordt wakker op een zaterdagochtend, de eerste zonnestralen komen al door het gordijn heen en het belooft een warme zomerdag te worden. Je rekt je uit, stapt uit bed en loopt naar de keuken voor het eerste kopje koffie van de dag.

Met je kopje in de hand loop je in de richting het terras, open je de deuren en voel je direct de zon op je huid branden.

Airbnb Finds: slaap tussen de superjachten van Palm Beach

Vervolgens doe je wat vaak alleen in dromen mogelijk is: je springt vanaf je terras zo het water in voor een verfrissende ochtendduik. Met deze drijvende villa hoeft het niet bij dromen te blijven. Omringd door water, natuur en rust beleef je hier de ultieme zomer.

Drijvende villa, <strong>Airbnb Finds:</strong> slaap tussen superjachten in een drijvende villa

Een drijvende villa

Je vindt deze villa tussen miljoenen dollars kostende jachten vlak bij Palm Beach, een klein stadje in sunny Down Under. Met onder andere een wijnkelder, visgerei en stand-up paddle boards in huis misstaat deze villa hier zeker niet én heb je genoeg te doen tijdens een romantisch weekendje weg met je vriendin. Want romantisch, dat wordt het zeker.

Mocht je na een lange dag in de zon en op het water samen een filmpje willen kijken, dan kom je terecht in een stijlvolle woonkamer met openhaard, al zal deze dankzij de Australische temperaturen waarschijnlijk niet aangestoken hoeven worden. Koel af met een koude douche in de ultramoderne badkamer en trek een fles wijn uit de wijnkelder open om de avond geheel in stijl af te sluiten. 

Drijvende villa, <strong>Airbnb Finds:</strong> slaap tussen superjachten in een drijvende villa

Alles binnen handbereik

Tijdens een weekend in een accommodatie als deze draait alles om ontspanning. Dat heeft de verhuurder ook begrepen, want de villa is van alle gemakken voorzien. Zo ligt er een iPad voor je klaar waarop je kunt zien wat er in de buurt te beleven is, is er een route voor je samengesteld waarmee je de mooiste stukjes van Portugese Beach gaat ontdekken en word je ontvangen met een fles bubbels en lekkere hapjes.  

Een overnachting in deze villa kost €1.010,- per nacht en is een investering waar je waarschijnlijk goed over na moet denken. Wat ons betreft is deze bijzondere getaway elke cent waard: het biedt namelijk de mogelijkheid om éindelijk die zomerse droom werkelijkheid te laten worden.

Meer info

LEES OOK