AER: Gooi je GoPro voor toffe beelden!

Gear

Wie vroeger op de camping heeft gestaan of met de familie naar het strand ging die herkent het wel. Een soort raket gecombineerd met een rugbybal van foam die, wanneer je hem naar je beste vriendje gooide, een fantastisch irritant geluid maakte. Landde hij op de stenen? Niks aan het handje. In het water? Hij blijft gewoon drijven. Hoe tof zou het zijn als je je GoPro in zo’n apparaat kun doen? Dat moeten de gasten van de Nederlandse startup AER ook gedacht hebben!

AER holding

De AER is zo ontworpen dat hij stabiel vliegt, wat zorgt voor hele mooie aerial shots. Toffe aerial shots voor weinig geld? Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Je kunt de video’s niet vergelijken met dronebeelden, maar dat hoeft ook niet! Juist door de AER te gooien krijg je unieke, levendige beelden die je met een drone niet krijgt. Je bent met de AER waarschijnlijk ook iets ruiger dan je met je dure drone bent.

AER is compatible met GoPro HERO 3+, 4 en 5. Hij is makkelijk in en uit elkaar te halen zodat je hem makkelijk mee kunt nemen.

Gisterenavond is de Kickstarter campagne live gegaan, en op het moment van schrijven zitten ze al ruim over de 20% van hun doelstelling van €70.000,-. Voor een prijs die elke andere GoPro-mount ook zou kosten ben je in het bezit van een AER, die vanaf begin 2017 uitgeleverd gaat worden.

 

Total
0
Share