De nieuwe adidas EQT met een vleugje Gucci

adidas boekt al een tijdje succes met haar model ‘EQT’. We hebben veel verschillende kleurencombinaties voorbij zien komen, en het lijkt erop dat adidas ook inspiratie bij andere kledingmerken opdoet. De nieuwste EQT, die morgen wordt gelanceerd, lijkt namelijk in de colorway erg op het kenmerkend motief van Gucci. Het ziet er niet naar uit dat er een directe link is met het elite kledingmerk, alleen de gelijkenissen zijn onweerlegbaar. Wij vinden het in ieder geval een dik paar sneakers!

adidas EQT

De nieuwe EQT komt in twee variaties. De zware variant heeft rood/groene strepen en de witte variant heeft zwart/rode strepen. De knitted EQT zijn bijzonder comfortabel en lijken steeds vaker in het straatbeeld voor te komen. Dit terwijl het eerste paar in 1991 verscheen, deze trend zien we vaker terug laatste tijd: een ode aan het verleden, in de vorm van kleding en sneakers. Ondanks dat ze terug gaan naar het verleden, heeft adidas ervoor gezorgd dat de sneakers clean zijn. Daardoor zijn de sportieve sneakers ook mogelijk als je naar een formele gelegenheid gaat. En het ‘Gucci’-motief geeft een extra vleugje luxe.

Support ADV ‘Gucci’

Het nieuwste pareltje van adidas is dus vanaf morgen te koop. In de winkels van adidas en online. Waarschijnlijk moet je wel snel zijn. We verwachten dat de sneakers snel uitverkocht zullen zijn, mede doordat de prijs voor een paar sneakers niet eens zo bijzonder schrikbarend is: tussen de €119,50 en €130. Er zijn verschillende websites die de wachtrij open hebben gezet.

Het aftellen is hier begonnen!

 

Total
1
Share