Hier vind je de adidas Stan Smith Homer Simpson-sneakers

CREDITS: adidas

Dat een wereldberoemde meme ooit stijlvol zou kunnen zijn, hadden we niet voor je kunnen invallen. Nu de wereld kennismaakt met de adidas Stan Smith Homer Simpson-sneakers is het tegendeel bewezen.

adidas Stan Smith Homer Simpson-sneakers

Iedereen met een smartphone kent ‘m: Homer Simpson die achteruit een groene heg inloopt om zich te verbergen. Die bekendheid gebruikt adidas nu voor de bekende Stan Smith-sneakers. Well played, adidas.

, Hier vind je de <strong>adidas Stan Smith Homer Simpson-sneakers</strong>
Foto: adidas

Zelf in een meme-doos

Op de hiel vind je hoogpolig pluche waar Homer Simpson zich in verstopt. Kenmerkender gaat het niet snel worden. Zo verovert de man van The Simpsons-familie een van de meest iconische sneakersilhouetten aller tijden. Niet alleen op de hiel vind je ‘m, ook op de tong kom je een Homer Simpson-logo tegen. En om af te maken komen de sneakers ook in een groene doos, inclusief de legendarische meme zelf natuurlijk.

Het is niet de eerste keer dat adidas samenwerkt met het bekende animatiegezin, dus het bevalt ze wel. Op de Amerikaanse site van adidas kun je de medesneakers al op de kop tikken voor €120. Eerlijk: dat is toch een spotprijsje voor glimlachende mensen als jouw schoenen zien?

Source:
LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…