Meest unieke adidas collectie gevonden, waar zelfs adidas jaloers op is

Uniek. Het woord alleen al zorgt voor een glimlach op onze gezichten. Vooral omdat dat andere woord – massaproductie – ons tegenstaat. Een aantal jaar geleden werd een unieke adidas collectie gevonden, waar zelfs adidas jaloers op is. Het is te bizar voor woorden wat er allemaal in dit Argentijnse winkeltje staat.

Meest unieke adidas collectie gevonden, waar zelfs adidas jaloers op is

Huh? Ja, de mensen van adidas stonden te popelen toen ze hoorde dat er een winkeltje in Argentinië staat dat letterlijk tot de nok toe vol staat met blauwe dozen van het merk. In die dozen: schoenen, vesten, shirts, slippers, maar allemaal snoeihard vintage.

Alle producten zijn limited edition versies die ze alleen maar lokaal produceerden. Stuk voor stuk zijn het unieke en hele schaarse kledingstukken. Ze sieren het kleine winkeltje in een verlaten plaatsje in Argentinië. adidas London kreeg te horen van de verzameling en kon het niet geloven. Ze pakten het eerste vliegtuig naar Argentinië en dat resulteerde in de volgende video:

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…