De beste witte sneakers voor de zomer

CREDITS: ETQ

We zitten er natuurlijk alweer een tijdje op te wachten, de zomer. Heerlijk met zijn allen over het strand flaneren of helemaal het mannetje zijn op een terras. Naast de juiste zonnebril heb je daar natuurlijk ook de juiste sneakers voor nodig. Toffe witte sneakers zijn altijd een dingetje geweest. Ze zien er altijd heel goed uit onder een outfit, maar welke moet je nou precies kopen?

Dit zijn de beste witte sneakers voor de zomer

Nike Air Force 1

Deze schoen draait al bijna net zo lang mee als de Nike Air Max 1. Een echte essential die niet mag ontbreken in jouw kast! Voor aankomende zomer zijn deze schoenen wederom perfect. Je kan je ze helemaal eigen maken door de verschillende kleuren die je met het wit kan combineren. Ga je voor wit-groene Air Force? Of ga je voor wit-rode Air Force? Misschien wel helemaal wit! Toch iets anders dan dat anderen hebben? Check NikeId voor jou zelf gemaakte sneakers!

Veja

Deze sneakers zijn anders dan je gemiddelde paar! Het zijn namelijk vegan sneakers, dat lees je goed! Dit Franse merk produceert sneakers met een hele duidelijke missie. Ze bieden eerlijke prijzen en omstandigheden voor kleine bedrijfjes. Op deze manier produceren zij maatschappelijk verantwoorde sneakers die er ook nog eens heel tof uit zien!

Old Skool Vans

Vans zijn een begrip geworden in de sneaker wereld. Naast dat ze veel gebruikt worden door skateboarders zien we ze heel vaak terug onder casual outfits. Het is trouwens niet voor niets dat ze al zo lang meedraaien! Vooral de old skool varianten in het wit en zwart zijn heel tof!

Nike 180 Ultramarine

Wit, blauw en oranje. Helemaal zomer ready! Net als de Air Max 1 heeft deze schoen de bekende air pocket onder de hak. Een hele comfortabele en sportieve schoen!

Filling Pieces

Dit Amsterdamse merk produceert hele toffe sneakers sinds 2009. Alle Filling Pieces worden met de hand gemaakt in Portugal om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen! Guillaume Philibert studeerde in eerste instantie architectuur, een van de extreemste carrière switches waar wij van hebben gehoord!

Nike Air Max 1

Over de Nike Air Max 1 hoeven we eigenlijk niets te zeggen toch?

witte sneakers, De beste witte sneakers voor de zomer
Foto: Nike

Reebok Club C85

Deze schoen hebben we het afgelopen jaar heel veel teruggezien. Ze schoten als paddestoelen uit de grond en waren binnen no time de grootste hype van het moment. Ze zijn niet duur en daarom perfect om lekker mee over de festivals te paraderen!

Foto: Reebok

Comme des Garcons x Converse

Dit is een hele goede manier om jouw sneaker game te upgraden. Old Skool Converse is natuurlijk gewoon een hele dikke essential. Maar deze samenwerken met Comme des Garcons maakt hem nog een tikje dikker!

https://www.instagram.com/p/BvmGeuVnzLQ/

Nubikk

Dit Nederlandse merk wijkt een beetje af van de sneaker scene en komt met een casual schoen die je eigenlijk overal bij kan dragen. Wederom een heel tof Nederlands merk als je het ons vraagt!

Foto: Nubikk

ETQ

Dit Amsterdamse bedrijf heeft een aantal hele dikke sneakers in de collectie zitten. Wij vinden het in ieder geval vet om Nederlandse sneakers in deze lijst te zetten! En laat deze nou ook nog een kei hard zijn!