Adidas maakt de perfecte Oktoberfest sneaker!

We houden allemaal van een biertje op zijn tijd. We zijn ook zeker in staat om schaamteloos mee te zingen met de klassiekers. Bloed, Zweet en Tranen, Kedeng Kedeng en natuurlijk slager muziek! Wacht? Slager muziek? Jaa slager muziek. Lekker belachelijk veel bier drinken en net zo belachelijk meezingen. Het is inmiddels september en dan is het tijd voor Oktoberfeest (echt waar). Wat is alleen altijd het probleem? Natte sokken. Adidas komt daarom met een oplossing. De nieuwe durable puke and beer repellent oktoberfeestschoen.

We zingen: Ze heeft alleen maar droge sokken aan

Het grootste Oktoberfeest is natuurlijk in München en dat is lekker Duits. Sinds kort zijn er gelukkig ook heel, heel veel Oktoberfeesten in Nederland. Ook is er de welbekende biercantus. Allemaal grote bierfeesten met heerlijk foute muziek. Je kunt natuurlijk een paar pintjes minder pakken, niet met bier gooien en zorgen dat je op tijd en fatsoenlijk eet om droge voetjes te houden. Of je trekt gewoon deze sneakers aan.  Nooit meer stinkende natte onder bier gekotste schoenen en sokken. Awesome!

Adidas oktoberfeestschoen maakt je Tiroler outfit af

De speciale editie van München-sneakers. Jazeker, sneakers speciaal ontworpen om alles op een bierfeest te weerstaan. De voering is lekker tafelkleedgebloktrood, perfect voor het oktoberfeest gevoel. Daarnaast zijn de kleuren blauwgrijs en goud gebruikt. Ze passen dus perfect onder je Tiroler pak. Het mooiste is nog wel dat er ‘prost’ op de zijkant staat. Alsof de schoenen je uitdagen. Challenge Accepted! De schoenen zijn vanaf maat 41 beschikbaar en voor €199,95 kunnen ze van jou zijn!

Adidas Oktoberfest Adidas Oktoberfest Adidas Oktoberfest Adidas Oktoberfest

Total
0
Share