2015, het jaar van Abigail Ratchford en Lindsey Pelas

Boezemvriendinnen zijn het, Abigail Ratchford en Lindsey Pelas, letterlijk en figuurlijk. De twee hebben elkaar gevonden doordat ze beiden in dezelfde business zitten als ‘curvy’ Instagram-modellen. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk en paraderen ze hand-in-hand in korte jurkjes door de meest exclusieve feestjes in Californië.

Begin dit jaar had nog niemand van de twee dames gehoord, maar dat is inmiddels gelukkig anders. Want waar zouden we zijn zonder Abigail en Lindsey?

Abigail Ratchford

Wat Abigail heel goed doet is, uhm, rechtop staan. Borst vooruit, kont naar achter. Daar is ze erg goed in. Het liefste doet ze dit in hele strakke, kleine kledij. En als je dat dan nog even wilt natspuiten, dan is Abigailtje helemaal in d’r hum. Wil jij Abigail in haar natuurlijke habitat volgen, dat kan. BAM, hier d’r Instagram, BAM, hier d’r Snapchat: AbiRatchford, HOTS, d’r Facebook en Twitter.

En hier een visualisatie van wat ik zojuist bedoelde (NSFPFWFG):

Lindsey Pelas

Lindsey Pelas is de grapjas van de twee. Deze puur-nature vrouw houdt er een leuk grapje op na, hier en daar. Als je zelf ook humor hebt en/of je hebt toevallig andere beweegredenen, volg haar dan op Snapchat: lindseypelas.

Buiten haar gevoel voor grappigheid heeft ze meerdere goede eigenschappen. Zo heeft ze een enorm klein hondje en kan ze heel goed langzaam rennen. Heel onnatuurlijk, maar ze kan het. En met haar extra ballast, schijnt het vrij lastig te zijn om te blijven lachen tijdens dergelijke acties. Bravo Miss Pelas!

Ook Lindsey zit online niet stil. Dus hier haar Instagram, Facebook en Twitter. Het kan niet op vandaag heren.

En dan nog even een video van de twee dames. Luister vooral niet en huiver:ESSENTIALSMEER ESSENTIALS