Meet de Nederlandse Jay Alvarez en Alexis Ren

We kennen hem allemaal wel, Jay Alvarrez, die surferdude die met z’n prachtige chick de wereld rond reist en daar de meest prachtige video’s van maakt. Al enige tijd veroveren ze met hun video’s steeds weer het internet. Dit geldt ook voor Alexander Tikhomirov en zijn Mary Shum, de Russische versie van het ‘perfecte’ stel, wiens video’s minstens zo tof zijn. Maarrr, een aantal dagen geleden is de nieuwe video van Giaro Giarratana online gegaan, genaamd ‘A New Chapter’. Nou klinkt Giaro Giarratana niet heel Nederlands, maar toch heeft deze man een Nederlands paspoort. Daarnaast zijn de credits niet alleen voor hem, de rest van de crew komt ook uit ons kleine kikkerlandje.

A New Chapter

Giaro is samen met Jasper Suyk en Damian Karsznia afgereisd naar Thailand, voor het schieten van deze prachtige beelden. Maar met vette beelden van mooie natuur kom je er niet. Er moeten mooie dames bij! Daarvoor hebben ze Marisa Papen, Natasha Roger en Ela Isaya ingeschakeld. En om het voor een breder publiek wat interessant te maken kijkt Giaro, zelf model, ook af en toe zwoel in de camera.

Perfect lifestyle

Al enkele jaren zien we dat Zuidoost-Azië erg in trek is bij backpackend Nederland. De combinatie van het heerlijke weer, exotische omgevingen en goedkoop reizen, zorgt er voor dat je er een paar weken tot maanden kunt vertoeven. Het enige wat je nog tegen kunt houden is je baan of andere dagelijkse verplichtingen.

Giaro leeft naar eigen zeggen het leven dat iedereen wel wilt hebben. True, je moet ballen hebben om je laptop dicht te klappen en gewoon te gaan. Morgen boek je een ticket en je ziet wel. Wij zijn in ieder geval blij dat hij en z’n compagnons zijn laptop weer open klappen om zulke mooie video’s te editen.ESSENTIALS