De beste ‘James Bond-inhakers’!

Merken betalen enorme geldbedragen om in de films uit de James Bond-serie te worden getoond. ’s Werelds bekendste geheim agent draagt een Omega Seamaster 300 Spectre horloge, rijdt in een dikke Aston Martin DB10 en drinkt natuurlijk Martini. Shaken not stirred is een klassieker, maar inmiddels geniet Bond ook van Belverdere Wodka, Bollinger champagne en zelfs Heineken bier… In de nieuwe film Spectre is verder niet alleen de steevaste Aston Martin aanwezig maar ook een Land Rover, Rolls-Royce, Jaguar en zelfs Fiat! Daarnaast heeft Mr. Bond een Sony camera en telefoon en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Andere bedrijven haken ook graag in op de Britse geheim agent zonder zich officieel aan de merknaam te binden. Hier onze 5 favoriete ‘geheim agent-inhakers’ met een James Bond tintje:

Helpling – #MissionToClean

Wat weerhoudt een geheim agent van zijn avontuurlijke leven? Viezigheid! Helpling, het online platform voor particuliere schoonmaakhulpen, verteld het verhaal van secret agent George die in zijn vrije tijd gebukt gaat onder zijn huishoudelijke taken. Opruimen, afwassen en stofzuigen zorgt er natuurlijk voor dat hij zijn ‘belangrijke’ missies niet kan volledig kan vervullen. Als oplossing hiervoor gebruikt hij een gadget die geen van de Bonds eerder had. Een huishoudelijke hulp van Helpling:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=fheUWEzG5sU

Café Royal

Koffie-capsule fabrikant Café Royal stuurt zijn geheim agent op een missie om de wereld van ‘goede smaak’ te overtuigen. Maar wie is deze nieuwe meesterspion die betrokken is bij wilde achtervolgingen en door prachtige vrouwen wordt verleid? Niemand minder dan Robbie Williams:

Reebok

Wat is hier aan de hand? Lewis Hamilton rent over daken heen en breekt in waarna hij wordt achtervolgd door bewakers en hun honden… Nog een beroemdheid die in conflict is met de wet? Niet helemaal, want de Formule 1-coureur is op een geheime missie voor Reebok: Hij steelt kunstwerken terug uit de handen van criminele kunsthandelaren:

Kia 

Een besneeuwd berglandschap, een strakke auto en Pierce Brosman achter het stuur – dat klinkt verdacht veel als een echte James Bond-film! Echter heeft Daniel Craig die rol toch al enige tijd geleden overgenomen… In deze reclame van autofabrikant Kia wordt al gauw duidelijk dat het niet eenvoudig is voor een acteur om te breken met zijn vaste gewoontes.

Capital One

Capital One beroept zich ook op een bekend gezicht: in een reclame voor de financiële dienst, probeert geheim agent Alec Baldwin een mooie vrouw uit de handen van een schurk te bevrijden waarbij hij alleen zelf in de val trapt. Hoe red je jezelf volgens Capital One in een dergelijke situatie? Simpelweg met hun product en de “Purchase Eraser” functie (en een beetje vechten):

https://www.youtube.com/watch?v=F_th3G5vL6o

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Helpling. ESSENTIALSMEER ESSENTIALS