will.i.am lanceert stijlvolle brillencollectie

Hij is een innovator, een futurist en een filantroop, maar vooral een superster met een hele sterke stijl. will.i.am, die waarschijnlijk de enige persoon ter wereld is waarvan z’n naam ook zijn volledige URL is, heeft naast zingen een grote passie: brillen! En als we op iemand kunnen vertrouwen dat hij een toffe collectie kan ontwerpen dan is hij het wel. Vandaar ons enthousiasme.

will.i.am x Specsavers

De collectie bestaat uit tien herenmodellen en drie zonnebrillen en ins ontstaan vanuit zijn levenslange passie voor opvallende brillen, geïnspireerd door hiphop iconen uit de jeugd van will.i.am. Denk aan Run DMC en Flava Flav. De monturen hebben ergens iets klassieks, maar met een futuristische draai. Een zeer unieke iconische stijl.

Of zoals hij zelf zegt: “Wat mijn collectie en designs uniek maakt, zijn subtiliteit en aandacht voor detail. Dit geeft de monturen een extra ‘oomph’, terwijl ze toch erg draagbaar zijn. Ik wil iedereen inspireren om een goede bril altijd in te zetten om een look af te maken.” Hij vervolgt: “Een bril is het perfecte accessoire om er fris, stijlvol en uniek uit te zien. Wanneer ik de tijd neem om mijn schoenen, jas en hoed mooi op elkaar af te stemmen, dan maak ik mijn look altijd compleet met een toffe bril.”

Iedere bril is uitgevoerd in acetaat en/of roestvrij staal en is daarnaast voorzien van flexibele scharnieren en subtiele, maar kenmerkende innovatieve details.

Onze favoriet: de Aviator-geïnspireerde W16S Sun RX! Voor €169,- staat hij te shinen op jouw neus!

De volledige will.i.am collectie check je hier!

Total
0
Share