5 classic zonnebrillen in een nieuw jasje

CREDITS: Ray-ban

Tijdloze zonnebrillen zoals de Aviator of een Teashade zijn het investeren waard. In het straatbeeld zie je altijd veel varianten van deze regelrechte classics. Niet alleen in de zomer, maar juist in de winter wanneer de zon op de horizon ligt kun je niet zonder zonnebril.

Nieuwe zonnebrillen, geïnspireerd op de klassiekers

Jij hebt je favoriete snelle planga natuurlijk al in bezit. Alleen, net als een goed paar schoenen, zijn het je shades die de outfit afmaken. Daarom worden er continu nieuwe varianten geïnspireerd op de klassiekers op de markt gebracht. Dat past helemaal bij de trend van nu: vroeger was alles beter, maar we willen wel vernieuwing.

Dit zijn 5 nieuwe zonnebrillen, geïnspireerd op de classics van Ray-Ban en Persol uit de goede oude tijd.

Ray-Ban Burbank

We doen even een dansje op de redactie, zo blij zijn we. De Burbank is weer terug uit het archief. Een bril die in de jaren ’60 terrein veroverde is weer terug van weggeweest. Het kunststof montuur geeft je direct die vintage vibes, waarmee je je hedendaagse outfit aftopt. De Ray-Ban Burbank is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ray-Ban Burbank | €155,-

Ray-Ban Burbank
Foto: Ray-Ban

Ray-Ban RB3681

De RB3681 van Ray-Ban is een kleurrijke update op de klassieke go-to van de brillenmaker. Geïnspireerd op de tijdloze teaschades is deze bril met heel veel outfits te matchen. De ronde zonnebril is eigenlijk nooit weggeweest, want de gabbers hebben hem in leven gehouden. Thanks boys!

Ray-Ban RB3681 | €125,-

Ray-Ban RB 3681 - MANIFY
Foto: Ray-Ban

Persol PO2484S

Welkom in Italië met de Persol 2484S. De brillen worden hier nog met de hand gemaakt, en natuurlijk met de beste materialen. Deze bril is er eentje die doet denken aan de racerij, waarmee het land al decennia verbonden is. Met deze zonnebril weet je dat je kwaliteit in huis haalt. De Persol 2484S is er in verschillende uitvoeringen.

Persol 2484S | €220,-

 

 

Persol 2484S - MANIFY
Foto: Persol

Persol PO3271S

Klaar voor de rode loper? Cool. Maak je outfit dan helemaal af met deze bril van Persol. De PO3271S is namelijk geïnspireerd op wat er gedragen wordt op de rode loper. Een bril met harde lijnen, afgewisseld door subtiele lijnen die erdoorheen lopen. De bril is te verkrijgen met zwart kunststof voor een classic look, maar ook deze Havana geeft je de nodige allure.

Persol PO3271S | €250,- 

 

Persol 3271S - MANIFY
Foto: Persol

Persol PO2488S

Deze bril brengt je een verfijnd metalen frame met geborstelde of semi-gloss finish. Met de hypermoderne touch maak je met deze bril een statement. Je zoekt een beetje de randjes op met dit montuur, dus het is niet direct een ‘veilige’ optie. Maar je maakt er daardoor nog meer de blits mee.

Persol PO2488SS | €240,-

Persol 2488S - MANIFY
Foto: Persol