Deze zomer dragen we designzonnebrillen van… Zeeman

CREDITS: Zeeman

Geen designzonnebril, geen rodeloper-look. Geen zonnebril van Versace, geen échte Italiaan die struint over de boulevard van Napels. Geen Aviator, geen piloot op de de Airbus A380.

Zonnebrillen zijn in de statussymbolen-categorie terechtgekomen. Deels terecht, want: megastijlvol, maar daar hebben de marketingcampagnes van de designermerken natuurlijk héél veel invloed op gehad. Wat we helaas daardoor ook terugzien in de prijs.

Zeeman zonnebrillen: designkwaliteit voor een prikkie

En dat laatste is dus helemaal niet nodig. Dat bewijst Zeeman met een hele dikke collectie zonnebrillen die zijn ontwikkeld met een gerenommeerde brildesigner. Het doel? Echte designzonnebrillen van premium kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.

 

De collectie

Spoiler: gelukt. Door alles eenvoudig te houden kost een luxueuze zonnebril uit de collectie je maar €24,99. Ze hebben ingekocht in grote aantallen, rechtstreeks bij de één van de bekendste fabrieken waar ook andere designermerken hun brillen laten maken. De brillen worden verkocht in eigen winkels en zonder luxe kokers. Door alle tussenschakels uit te schakelen kan deze prijs worden gehanteerd. Een knap staaltje werk.

De twee verschillende lijnen van de collectie zien er verdomd sharp uit. In de ClassicZ-lijn vind je vijf ontwerpen die zijn geïnspireerd op de basisvormen van klassieke brilmonturen. Tijdloos, dus. Deze collectie is in grote aantallen ingekocht en op de kop te tikken voor 24,99. Vanaf vandaag hier te bestellen. 

Daarnaast is er de SpecialZ collectie: drie extraverte designs in de kleuren van Zeeman. Deze drie jongens hebben een gelimiteerde oplage en lijken de zomeritems van ’23 te worden. Ook deze collectie is nu te koop, alleen online.

Kwaliteit

Zoals gezegd is de prijs laag, maar de kwaliteit hoog. Dat is te zien aan de verfijnde details, de materialen van premium kwaliteit (zoals de roestvrij stalen scharnieren) en het acetaat van het bekende Italiaanse familiebedrijf Mazzucchelli. De glazen zijn aan de binnenkant ontspiegeld voor een helder zicht met meer rust voor de ogen en hebben een UV400-filter voor optimale bescherming. Nou, als dit geen toppertje is voor deze prijs… Zeeman, dankjewel!