Dit zijn de festivaltrends van 2019

CREDITS: Vonecia Carswell

Gentlemen, hoe kunnen we nou zo hard mogelijk paraderen op een festival? Juist, met de allernieuwste en tofste festivaltrends van 2019! Wij gaan er voor zorgen dat jij dit seizoen vol in de spotlight kan gaan staan met nieuwste stijltrends op festivalgebied. De dames zullen niet van je af kunnen blijven!

Dit zijn de festivaltrends van 2019

Het tropische overhemd

Als je deze trend hebt gemist, dan heb je jouw ogen uit je hoofd gezopen. Hij is namelijk niet te missen. Tropische overhemden zijn al wat langer een stijltrend, maar we merken meer en meer dat er veel felle keuren en patronen voorbijkomen. Zomers, luchtig en vooral heel stijlvol! Het is alleen niet zo nice als iedereen dezelfde heeft, dus maak een overwogen keuzen als je jouw outfit uitkiest.

festivaltrends van 2019, Dit zijn de festivaltrends van 2019
Foto: Aller Vinicius

 

Hoeden

Deze hoofddeksels zijn niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen staan hoeden simpelweg gewoon niet. Je moet een een bepaalde uitstraling en stijl voor hebben. Anders ga je faliekant de mist in. Let dus goed op voor je een hoed gaat kopen en vraag meerdere mensen wat ze er van vinden.

De zonnebril met het touwtje

Het onmiskenbare touwtje, niet te missen. Stel je voor dat je zonnebril van je hoofd waait, dat moeten we natuurlijk niet hebben. Bijkomend voordeel is dat hij lekker om je nek kan hangen. Die borstzakjes van de tropische overhemden zijn meteen overbodig!

Oversized denim jackets

Oversized is een hete trend van de laatste tijd. Wat begon bij oversized t-shirts en hoodies is overgewaaid naar de jasjes. Met name de denim jasjes worden in een paar maten te groot gekocht. Deze stijl is niet voor iedereen weggelegd. Voor degene die het aandurven is het heel nice!

festivaltrends van 2019, Dit zijn de festivaltrends van 2019
Foto: Nathan Dumlao

Pastelkleuren

T-shirts rocken we niet langer in wit, zwart of donkerblauw. De echte stijlicoon draagt pastelkleurige t-shirts op festivals. Lichtblauw, zachtpaars of een soort van groen-blauw, maar net wat jou het beste staat!

Kettingen voor heren

Het stereotype dat sieraden alleen voor vrouwen zijn hebben we gelukkig al lang gepasseerd. Ook de mannen beginnen te merken dat sieraden heel tof kunnen zijn. Met name de kettingen en ringen worden meer en meer gedragen.

De hoekige Rayban

Waar twee jaar geleden iedereen het nog nodig vond om massaal de ronde Ray-Ban te rocken, kiezen we nu met zijn allen voor de hoekige variant: de Hexagon. Deze zien we op ieder festival terugkomen in combinatie met het touwtje voor je zonnebril.

Het linnen overhemd

Deze stijltrend is iets subtieler dan het tropische overhemd. Het linnen overhemd valt wat minder op maar is daarom niet minder populair. Zeker als we dadelijk hartje zomer op een festival staan zien we deze veel. Simpelweg, zoals zo veel herenmode online te vinden! Ze zijn licht, luchtig en zien en gewoon super stijlvol uit. Een essential in jouw garderobe ook overigens!

festivaltrends van 2019, Dit zijn de festivaltrends van 2019
Foto: Briona Baker

 

LEES OOK