Dit zijn de heren zonnebrillen trends van 2019!

CREDITS: unsplash.com @ethanrobertson

Nu de lente van start is gegaan moeten we met zijn allen toch langzamerhand gaan nadenken over het feit of onze zonnebril nog wel cool genoeg is. Het zonnetje begint weer te schijnen en binnenkort zitten we weer met zijn allen he-le-maal het mannetje te zijn op de overvolle terrassen. Wij hebben er al zin in, maar welke zonnebrillen moeten we op? Wij lichten een aantal heren zonnebrillen trends uit!

Dit zijn de heren zonnebrillen trends van 2019

We zien ook dit jaar dat de man toch een beetje een gewoontedier is op het gebied van zonnebrillen trends. De planga van Maradonnie laten we lekker in 2018 en we gaan dit jaar onder andere voor tijdloos. Een goed recept verander je ten slotte niet! Daarnaast lichten we een aantal flitsende montuurtjes uit die je misschien gewoon een keer moet proberen.

Metalen brillen veranderen van vorm

Waar de Round Metal vorig jaar een veel gezien montuurtje was, gaan we steeds meer richting de wat hippere en alternatieve vormen toe. Tenminste, in de winkels in ieder geval. Je moet namelijk een paar grote cojones hebben hangen om deze vormen te rocken.

heren zonnebrillen trends
Foto: @robsondobler

 Gekleurde glazen

We gaan dit jaar ook een scala aan gekleurde glazen zien. Gekleurde glazen kunnen nice zijn, maar zijn niet voor iedereen weggelegd. De glazen die we dit jaar gaan zien hebben opvallende kleuren. Vooral geel, oranje en paars komen terug.

Maar onthoud één ding: geen overdreven spiegels op je neus zetten!

heren zonnebrillen trends
Foto: @el_sorian

Classics

De pilotenbril

Dit is zo’n gevalletje waarbij het heel goed kan gaan, of echt heel slecht. Niet iedereen kan deze zonnebril hebben. Je moet voor een pilotenbril toch een wat groter gevormd hoofd hebben, anders bedekken de grotere glazen ook meteen je oren. Maar, eerlijk is eerlijk, als je hem kan hebben staat hij je ook echt heel goed.

De Clubmaster

Sinds een aantal jaar zien we steeds vaker Clubmaster zonnebrillen terugkomen. Ze zijn te vinden in alle soorten en maten met veel verschillende kleuren glas. Wat de Clubmaster anders maakt dan de veel gedragen Wayfarer is dat hij aan de onderkant geen doorlopend montuur heeft.

heren zonnebrillen
Foto: @yucelmoran

De Round Metal

Minimalistisch, tijdloos en enorm stijlvol. Moeten we nog meer zeggen?

heren zonnebrillen trends
Foto: @ethanchoover

De brillen van Formule 1 coureurs

Vaak zien we formule 1 coureurs op de grid lopen met de meest spectaculaire zonnebrillen. Het zijn zeker niet de goedkoopste montuurtjes maar we zouden ze maar wat graag dragen! Onder andere Rayban, Carrera en DITA zonnebrillen zijn te zien op de neuzen van de coureurs. Deze heren weten wel het een en ander van heren zonnebrillen trends!

Carrera

Net als vorig jaar heeft het team van Alfa Romeo – Sauber het merk Carrera als partner aan zich verbonden. Het merk maakt al sinds 1956 brillen en ze hebben een aantal hele toffe brillen in de collectie.

DITA

Red Bull Racing heeft een partnerschap met DITA, deze mensen zijn heel goed in het maken van opvallende monturen. Deze brillen hebben een flink prijskaartje maar jezus wat hebben ze hier toffe brillen in de collectie!