De zonnebrillen van Daniel Craig in No Time to Die

CREDITS: Barton Perreira

Als Daniel Craig zelf zijn zonnebril uit kiest voor een film, dan weet je dat het goed zit. In de film No Time to Die draagt Craig twee verschillende zonnebrillen van het Amerikaanse merk Barton Perreira. En ook jij kan ze scoren.

De zonnebrillen van Daniel Craig in No Time to Die

De onafhankelijke eye-wear maker Barton Perreira uit Los Angeles is de gelukkige geworden. Zij hebben de exclusieve zonnebrillen gemaakt die James Bond draagt in nieuwe Bond-film. De collectie bestaat uit drie uitzonderlijk stijlvolle brillen.

De eerste zonnebril uit de serie is genaamd ‘Joe’. De zonnebril is in de kleur Black Vintage Grey en geeft je de ultieme iconische look. Heel anders maar niet minder stijlvol: meet the ‘Norton’. De cirkelvormige bril heeft een groene lens en een print op het frame. Als laatste in de lijn komt de Barton Perreira ‘Courtier’. Deze bril is geïnspireerd op de levensstijl van piloten en is gedeeltelijk gemaakt van metaal. De lens is mat en laat menig mannenhart sneller kloppen.

James Bond zonnebril, De zonnebrillen van Daniel Craig in No Time to Die
Foto: Barton Perreira // Norton

Barton Perreira

Elke zonnebril uit de 007-serie van Barton Perreira wordt met de handgemaakt in Japan. De zonnebrillen zijn afgewerkt met een officieel James Bond-logo en worden geleverd met een limited edition brillenkoker en schoonmaakdoekje. Want iedere man weet: voorkomen is beter dan genezen en onderhoud is belangrijk om de bril in optimale staat te behouden.

De Joe-frames worden in ieder geval al zeker gedragen door Craig als James Bond. Dit is te zien in de eerste trailer, terwijl het ook vrijwel zeker is dat James Bond de show steelt met de Norton zonnebril. De Courtier zal worden gedragen door Billy Magnussen, hij speelt de CIA-agent Ash in No Time to Die.

Prijskaartje

Het zal je niet verassen, maar toch moet we het voor de goede orde even met je delen. Aan de  officiële James Bond-zonnebrillen hangt een prijskaartje. Hoewel we wel eens hogere prijzen hebben gezien voor een item zoals dit is het niet goedkoop. De prijs van de Barton Perreira Joe staat vastgesteld op 440 dollar, wat neerkomt op zo’n €400. Hiermee is dat ook gelijk de goedkoopste van de drie. Om de ‘Courtier’ in je bezit te krijgen ben je ongeveer €560 kwijt. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

 

James Bond zonnebril, De zonnebrillen van Daniel Craig in No Time to Die
Foto: Barton Perreira // Joe
LEES OOK
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…