Ray-Ban brengt het iconische 60’s model ‘Meteor’ opnieuw uit

Nu de zomer langzaam in zicht komt, is het tijd om je zonnebril weer tevoorschijn te halen. Of beter gezegd, om een nieuwe aan te schaffen. Want je wilt natuurlijk wel een gloednieuw modelletje op je neus als de zon zich laat zien. Eentje waarmee je er zeker goed bijloopt deze zomer, is de ‘Meteor’ van Ray-Ban. Het bekende zonnebrillenmerk brengt dit voorjaar het iconische sixties model opnieuw uit. In zeer beperkte oplage wel, dus je moet er snel bij zijn.

Ray-Ban Meteor

Afgelopen jaren zag je de welbekende Wayfarer en Clubman overal voorbij komen. Ondanks dat het absoluut tijdloze modellen zijn, zul je uniek zijn met de gloednieuwe Meteor. Deze klassieker lijkt op de Wayfarer, maar heeft een iets uitlopende rand. Verder is het een stijlvolle, unisex zonnebril, zoals we dat van Ray-Ban gewend zijn.

De vernieuwde Meteor is verkrijgbaar in drie kleuren; zwart met groene glazen, bruin met bruine glazen en turtoise bruin met lichtbruine glazen. Alle modellen zijn voorzien van de tekst #reloaded op de pootjes. De Meteor is namelijk onderdeel van het toffe Reloaded-programma. Dit programma van Ray-Ban brengt klassieke modellen opnieuw op de markt, maar dan met een moderne update. Helaas wel als een extreem limited edition, dus wil je er eentje hebben dan moet je snel zijn. Van 10 tot en met 15 april zal de bril verkrijgbaar zijn in pop-up stores en op de website.

ray-ban-meteor1

ray-ban-meteor2

Total
0
Share