Deze prachtige koffer is de ultieme thuisbar

Voor veel mannen is het een grote droom; het hebben van een thuisbar. Niets klinkt ons lekkerder in de oren dan na een lange dag op de bank ploffen met een glas whiskey uit je eigen bar. Of een avond bartender spelen met vrienden en thuis de lekkerste cocktails in elkaar flansen. Daarnaast is het ook een goede aanvulling op je interieur. Een thuisbar voegt toch net wat meer stijl en klasse toe aan je woonkamer. Eén die zeker niet zal misstaan, is de Robbe & Berking Martelé Bar Set. Deze prachtige bar in een koffer is all you need!

Robbe & Berking Martelé Bar Set

Dus wat zit er allemaal in deze koffer? Een betere vraag zou eigenlijk zijn; wat niet? Want de bar bevat werkelijk alles wat jij als hobby-bartender moet hebben. Zilver glaswerk voor ieder denkbaar drankje bijvoorbeeld. Maar ook een wijnrek die plek biedt voor 12 flessen, een flessenopener, onderzetters en álles wat je nodig hebt om de perfecte cocktail te maken. En dat is nog maar een kleine opsomming van de in totaal 62 items die deze droomkoffer bevat.

Niet alleen van wat er in deze bar set zit worden wij warm, de koffer zelf is ook niet mis. De handgemaakte koffer heeft een toffe old fashioned look en is gemaakt van kwaliteitsleer en -hout. Om het af te maken heeft de koffer wieltjes aan de onderkant, waardoor je ‘m gemakkelijk verplaatst. Cocktail in bad, anyone? 😉

bar-trunk2

bar-trunk

bar-trunk1

Voor ruim 22.000 dollar koop je deze droombar hier.

Total
1
Share