Dit feest zonder datum in 2021 was binnen no-time uitverkocht

CREDITS: Martijn Barzilaij

Ondanks dat we in een absurde tijd leven én feesten opeens niet meer mag, hebben we wel iets om naar uit te kijken. Een van de meest exclusieve nieuwjaarsfeesten genaamd “Oud en Opnieuw” is elk jaar weer een happening. Dit jaar jaar kon het niet doorgaan, maar toch is er perspectief voor 2021. Vorige week stuurden ze naar al hun ambassadors een save the date voor alle data tussen 20 januari en 31 december. Hoe geniaal is dat?!

Maar liefst 1500 mensen staan nu al te wachten op het langverwachte feest. Maar wanneer het feest in de poptempel van Paradiso gaat plaatsvinden? Dat is dus de grote verrassing.

Feest zonder datum direct uitverkocht

Oud en Opnieuw is, op het jaarlijkse MANIFY Gala na (natuurlijk), een van de lekkerste eindejaarfeestjes van het land. Het staat niet voor niks f*cking hoog op de FOMO-lijst van velen. Buutvrij, de organisatie achter het feest, heeft dit heel handig aangepakt. Het is zo, dat niet iedereen zomaar een kaartje kan halen voor dit feest. Alleen via secuur uitgekozen ambassadeurs kun je kaarten kopen. En een gastenlijst? Die is er niet. Hierdoor is er alleen maar meer animo voor het één na vetste feest van het jaar!

Bij Oud en Opnieuw kan je om het uur met je vrienden, in je mooiste outfit, met een heerlijke glas bubbels in je hand aftellen tot het uur rond slaat. Grote kans dat er dus de volgende dag niks meer heel is van je stem, laat staan je pak. Dan weet je dat het een goed feest is geweest!

Oud en opnieuw
Foto: Martijn Barzilaij

Een aanloop vol zenuwen naar hét feest

Normaal gesproken zijn de zenuwen voor oud en opnieuw al ongekend hoog, maar dit maakt het allemaal nóg spannender. Je wacht eigenlijk op de bevrijdende woorden van Mark Rutte: “We kunnen weer veilig feesten op 1,5 millimeter afstand.” Medeorganisator Reuben Alexander geeft dan ook aan dat bij deze woorden, Oud en Opnieuw direct zal plaatsvinden. Eén avond lang: oliebollen, sterretjes, bubbels, poedersuiker en meezingen met de meest foute platen ooit.

Oud en opnieuw
Foto: Martijn Barzilaij

Jij kan hierbij zijn!

Klinkt misschien gek, maar mensen gaan door vuur en wind om dit feest mee te maken. Er zijn namelijk heel wat pogingen gedaan om stiekem naar binnen te komen. Mensen sluiten zichzelf een hele dag op in de wc van de Paradiso. Of doen zich voor als EHBO-medewerkers om binnen te komen op de avond zelf en trekken hun smoking aan zodra ze binnen zijn. Dit werd namelijk gedaan door het populaire Youtube platform Gierige Gasten.

Gelukkig is er een kans dat jij hierbij kan zijn! Stuur een mailtje met je naam en email-adres naar info@manify.nl en motiveer waarom jij hierbij moet zijn! We mogen namelijk een aantal ticketlinks weggeven (let op: dus geen gratis kaartjes).

Check hieronder de legendarische aftermovie van 2019:

LEES OOK
Campari Spritz: La Dolce Vita in een glas
Sommige drankjes dragen een onzichtbaar label. Wanneer er drie weissbier, twee blondjes en een dubbel worden besteld sta je eigenlijk al schaakmat. Eigenlijk had jij gewoon zin…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…