Ontdek jouw geheime gentleman

Succes verzekerd! Mannen onder elkaar die met een biertje in de hand stoere verhalen en goeie grappen vertellen. Maar is onze tactiek wel zo succesvol bij de vrouwen? Hate to break it: nee dus. Wanhoop niet. Eeuwenoude herenmanieren, afgestoft door het wijnmerk Lindeman’s, helpen ons uit de brand.

Gentleman Collection 24

‘Gedraag je eens als een heer’. We hebben het allemaal wel eens naar ons hoofd geslingerd gekregen. Vroeger door onze moeder of door een onbeduidend vriendinnetje. Soi. Maar misschien ook wel door die geweldige droomvrouw. En weg was ze. Of erger nog: teleurgesteld. Ai!

Gelukkig staan we daarin niet alleen. Anno 2016 wordt de ‘true gentleman’ met uitsterven bedreigd. Lekker belangrijk?! Nou, dat valt te bezien. Onderzoek in diverse Westerse landen bevestigt dat vrouwen van nu juist op zoek zijn naar de man die weet hoe het heurt. Kracht en über mannelijk gedrag vinden ze minder aantrekkelijk dan goede manieren en humor. Hahaha. Het is echt waar!

Gentleman Collection 20

Ruik jij hem ook? Die kans? Denk James Bond, maar dan zonder ‘shaken not stirred’. Het enige dat we hoeven te doen om te verrassen is onszelf een paar aantrekkelijke stijlregels eigen te maken. En nog beter: ze zijn door Lindeman’s, een internationaal wijnmerk, al bedacht. Makkelijk uitvoerbare ‘regels’ die de geheime gentleman – die natuurlijk altijd al in ons zat – naar boven halen.

Lindemans’ heeft hun zogenaamde ‘Gentleman’s Collection’ wijnen trouwens ontwikkeld als een eerbetoon aan hun founder: dr. Henry Lindeman. In de tijd dat ruige kolonisten de dienst uitmaakten in Australië liet hij ze kennismaken met de smaak van wijn. Al drinkend bracht hij ze manieren bij die passen bij het nuttigen van een goed glas. Zelfs deze ruwe bolsters ontdekten zo hun blanke pit… en vooral de gewenste aantrekkingskracht daarvan op de ‘fine ladies’.
Gentleman Collection 1
Kijk, dat waren nog eens toffe doktors. Nou zijn wij geen ruige kolonisten, maar zeg eens eerlijk, het komt soms aardig in de buurt. Dus ik heb wel zin gekregen in een avontuur waarin ik de outback verander in een dromerige wijngaard. Op elke fles staat alvast één tip waarmee we onze aantrekkingskracht direct kunnen vergroten. Zelfs zonder de wijn te drinken. Wie meer wil, kan op de site zijn unieke vocabulaire verfraaien met een reeks interessante termen voor dagelijks gebruik. Lachen toch. En: succes verzekerd!

Oh ja, ren niet meteen naar je favoriete slijterij. De Cabernet Sauvignon en Chardonnay uit de Gentleman’s Collection zijn voor E9.99 exclusief verkrijgbaar in de Albert Heijn. Ook een tof cadeau voor een harkerige vriend die wel wat James Bond vibes kan gebruiken.
Gentleman Collection 25

Total
0
Share