De GrowlerWerks uKeg: je biertje altijd koud en vers, ook onderweg

CREDITS: IG @growlerwerks

Wij zijn een goudhaantje tegen gekomen op Kickstarter. GrowlerWerks uKeg is namelijk een project begonnen dat je bier koud en vers houdt onderweg. In wezen is het project een draagbare kan waar je bier een paar weken lang koolzuurhoudend en fris in blijft. Sluit hier een tap op aan en geef onderweg een overheerlijk rondje bier aan je maten. Het perfecte BVO’tje, als je het ons vraagt!

GrowlerWerks uKeg

Het systeem van de GrowlerWerks uKeg is eigenlijk vrij eenvoudig: je installeert een CO-2 patroon in de dop van de uKeg, vult hem met je favoriete bier, je past de druk aan en tap je perfecte frisse biertje. Het idee achter de uKeg is dat als jij je favoriete IPA van een lokale brouwerij thuis wil hebben, het meestal mee gaat in een glazen fles. Alleen een glazen fles heeft een aantal nadelen. Het bier wordt gaat dood zodra de fles open is, er komt lucht bij waardoor je bier bederft en het is niet makkelijk te vervoeren.

De uKeg van GrowlerWerks is daarvoor dé oplossing. Hij is gemakkelijk in gebruik, er zit een automatische regelaardop in die CO2 binnen houdt en een tap die er voor zorgt dat het bier gemakkelijk te schenken is. De uKeg ziet er stijlvol uit, kun je makkelijk oppakken en is ook nog eens makkelijk schoon te maken. Willen we nog meer mannen?

Bier

De kan is door GrowlerWerks uitgebracht in drie verschillende, stijlvolle uitvoeringen: koper, roestvrij staal en zwart chroom. Er zijn daarnaast twee verschillende mater beschikbaar, in de kleinste kunnen 4 tot 5 biertjes en uit grootste uKeg kunnen zo’n 8 tot 10 biertjes getapt worden. Ben je nou niet zo’n bierliefhebber? Geen probleem, de uKeg is ook geschikt voor andere dranken. Denk aan de perfecte Gin-Tonic, een wijntje die je meeneemt naar het park of een Bloody Mary tegen de kater.

Via Kickstarter hebben de uitvinders uit Portland al meer dan 10.000 mensen gevonden die heil zien in het project van GrowlerWorks. Deze mensen hebben samen voor meer dan $1.500.000 geïnvesteerd in de oplossing tegen dood bier. Als je hem wil hebben, dan is hij via onze Essentials beschikbaar. Want zeg nu zelf dit is toch een musthave?

Foto: IG @growlerwerks
Total
23
Share