Gegarandeerd succes: host je eigen New Years Eve fuif

Tickets voor het ziekste feest, de juiste vrienden kiezen en spending big money aan vuurwerk. New Years Eve is elk jaar weer fantastisch. Behalve het feit dat al het bovenstaande in uitwerking natuurlijk helemaal kut is. Dat dikste feest is ook het drukstbezochte feest. Bij het aanschaffen van de kaartjes teken je ook meteen voor drie uur in de rij naast kotsende tienermeisjes en ruziemakende anabolen.

Met temperaturen die ver onder de nul schieten en alleen in het gezelschap van die verre kennis die toevallig wél op tijd een kaartje had gekocht. Daarnaast heb je vlak voor dit fantastische gebeuren net €300,- aan vuurwerk het heelal in geknald en was de prijs van je taxi ook geen kattenpis. Om vervolgens in de rij elkaar stipt om 00:00 ongemakkelijk te omhelzen, terwijl jullie nota bene in een plas bevroren kots staan. Ja, nee, top.

Dit moet toch potverdorie anders kunnen jongens? Vergeet die massale gehypte feesten en host je eigen New Years Eve fuif! We help you out!

New-years-eve-3

Je eigen New Years Eve feest hosten

1. Een legendarisch huisfeest

Met stip op nummer één: het legendarische huisfeest. Een feest hosten in je eigen stulpje kent eigenlijk alleen maar voordelen. Only good vibes met een selectief groepje mensen, geen tickets aanschaffen voor feesten, geen lange rij in de kou en ergens de volgende ochtend je bed in rollen.

Als je er een bring your own booze dingetje van maakt, weet je zeker dat er genoeg drank is en dat je bankrekening ook intact blijft. Zorg wel voor een goede geluidsinstallatie, want je trommelvliezen zijn toch al geklapt van het vuurwerk.

Gooi er een leuk thema doorheen en je vlamt het nieuwe jaar in in stijl!

2. Een legendarisch huisfeest in iemand anders z’n huis via AirBnb

Een AirBnb huren, andermans huis het toneel laten zijn van een gruwelijke preparty en een andere stad ontdekken met je beste maten klinkt als muziek in de oren. Echter steekt de uitwerking anders in elkaar en kan je niet alles kapot maken wat los en vast zit. Gelukkig geeft AirBnb heel duidelijk aan of de locatie geschikt is voor evenementen.

Kies een leuke stad uit, een selectief groepje vrienden en rol daarna door naar de kroeg. Of blijf thuis, dat is geheel vrijblijvend.

New-years-eve-4

3. Een loods huren

Neig je toch wat meer naar een georganiseerd feest, maar zie je op tegen alle onbekende feestneuzen op de gastenlijst? Geen probleem, huur met een groep vrienden een loods. Of een andere locatie natuurlijk. De gastenlijst knal je zelf in elkaar en je vraagt iedereen een bijdrage te leveren. Niet al te groot, niet al te kleinschalig, maar precies goed.

Helemaal leuk als je wat DJ-vrienden in je netwerk hebt of in elk geval Spotify Premium. Gooi er een goede versterker achter en plant wat boxen neer, want er moet wel gedanst worden. Een huisfeestje next level tijdens New Years Eve host je in een loods.

New-years-eve-6

4. Een illegale rave hosten

Dit is natuurlijk voor de echte radicals. Uiteraard brengt dit leuke plan ook risico’s met zich mee, want eigenlijk mag dit helemaal niet. Of toch wel? Busje mee, gooi er een DJ in, geluidsinstallatie mee, drank mee, mensen mee en kies een afgelegen plek uit ergens in een bos. Gegarandeerd een onvergetelijke avond.

Regel wel van tevoren een vluchtroute en een plan B. Je mag New Years Eve niet laten verpesten door de coppers die dit soort fijne feestjes niet kunnen waarderen.

New-years-eve-5

5. Degelijk, niet zo degelijk thuis

Natuurlijk kan je ook het rustige pad betreden en thuis met een selectieve groep een gezellige avond organiseren. Rondlopen in de buurt, vuurwerk afsteken en tafelen of borrelen. Echter moet er natuurlijk wel de nodige drank aanwezig zijn, want een New Years Eve zonder kater is geen echte New Years Eve.

Laat iedereen zijn eigen drank meenemen. Wellicht iedereen zijn favoriete speciaalbiertjes of wijnen. Haal de nodige drankspellen in huis en bereid je voor op een avond ouderwetse gezelligheid.

NYE-1

Total
14
Share