Verspil bubbels als een baas met de Champagne machine gun

Wij houden wel van een feestje, champagne showers zijn dan natuurlijk ook aan de orde van de dag bij Manify. Toch gek dat we er zelf niet op zijn gekomen. In Miami kwam men namelijk op het geniale idee om de champagne machine gun te ontwikkelen. Voor 459 dollar ben je bezitter van dit unieke wapen.

Champagne machine gun

Een echt feestwapen. Je kan het natuurlijk zo gek maken als je zelf wel. Lidl champagne of Louis Roederer Cristal champagne. Niemand die het verschil merkt als je het de lucht in spuit. Je kan zo’n zeven meter ver spuiten, je fles champagne is dan wel na ongeveer 45 seconden leeg. Je kan er trouwens ook gewoon rustig mee schenken. Voor die 459 dollar krijg je niet alleen de machine gun, je kan ook gebruik maken van de exclusieve champagne service. Ze komen dan champagne naar je toe brengen waar je ook bent. Zo is het feest nooit afgelopen. Verder krijg je nog een mooie standaard om het machine geweer in te zetten als je even niet aan het partyen bent.

King of sparkles is de bedenker van het geweer. Zij verkopen trouwens nog veel meer originele party accessoires. Bestel de champagne machine gun hier.

Total
0
Share